Nu pratar Tom Hiddleston äntligen ut om "I

Nu pratar Tom Hiddleston äntligen ut om "I

Detta linne och detta förhållande. Så många spekulationer och så lite svar. Tills nu när Tom Hiddleston plötsligt öppnar upp sitt hjärta i ny intervju.

Bara veckor efter att Taylor Swift och Calvin Harris gjort slut sågs hon kyssa skådespelaren Tom Hiddleston. Och under några korta veckor hann de göra allt ihop: umgås med hans familj, resa och bli tighta som par ihop med Taylors vänner.

Lika snabbt som de blev ihop gjorde de slut och snabbt ryktades det om att det hela var en pr-grej. Efter att bilder på Tom iklädd ett linne med orden ”I <3 T.S” släppts blev han uthängd och förlöjligad för att ha varit ”för kär” i Taylor.

Nu, året efter break upet berättar han för GQ vad som egentligen hände.

– Sanningen är att vi spelade ett spel och jag halkade och rev upp ryggen. Jag frågade om någon hade en t-shirt för att täcka såret från sol och då sa en av hennes vänner ”jag har denna” och tog fram ett ”I <3 T.S”-linne. Vi skrattade alla åt det, det var ett skämt”, säger Tom.

I intervjun säger Tom att det är jobbigt att prata om detta, att han är rädd för att bli utskrattad av världen igen. Men en sak vill han göra klart för sig. Förhållandet var allt annat än ett pr-trick.

– Taylor är en fantastisk kvinna. Hon är generös och snäll och älskvärd och vi hade en underbar tid ihop. Självklart var det äkta.

Efter att Tom Hiddleston gått ut och sagt att förhållandet var äkta har linnet börjat bombadera Instagram igen, och många undrar varför Tom försvarar Taylor.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)
tay

Minns ni dessa bilder? Enligt Tom var det alltså äkta kärlek. aaaw!

tar

Läs mer:
Se behind the scenes från Taylor Swift och Zayns musikvideo
Här sluter Calvin Harris fred med Taylor Swift
Därför har Taylor Swift och Tom Hiddleston gjort slut

Foto: IBL