Justin Biebers bröllop

Nu har Hailey och Justin Bieber gift sig – här är allt vi vet om bröllopet

Äntligen har Justin och Hailey Bieber sagt ja till varandra – för andra gången. Se bilderna från deras bröllop här!

Måndagen den 30 september gifte sig Hailey Bieber (före detta Baldwin) och Justin Bieber för andra gången. Förra året hade de en borglig ceremoni i ett tingshus i New York. Nu, ett år senare, har de anordnat en stor bröllopsfest på lyxresorten Montage Palmetto Bluffs i South Carolina. Brudparet och gäster som Katy Perry, Kendall Jenner och Justins manager Scooter Braun, anlände i  Scooters privatjet under söndagskvällen (amerikansk tid).

Justins och Haileys rehersal-middag

Kvällen innan bröllopet hade brudparet sin ”rehersal dinner” – en amerikansk tradition där brudparet och gästerna firar med en middag innan den officiella ceremonin dagen efter. Justin och Hailey fångades på bild på vägen till deras rehersal-middag.

Justin och Hailey Bieber gifter sig

Det är inte ofta vi får se Justin så uppklädd. I en vit Lacoste-piké, marinblå kostymbyxor och båtskor gjorde han sin fru Hailey sällskap ner till bryggan där en båt väntade.

Åkte båt till middagen

Justin och Hailey Bieber

Både Justin och Hailey såg så lyckliga ut! Och hur fin var inte Hailey?! Hon glänste in en vit, axelbandslös klänning, klackar med matchande rosetter och ett stort diamanthalsband runt halsen. I håret hade hon fäst en sidenrosett.

Både brudparet och gästerna färdades i båtar till middagen. Gästerna bestod av brudparets nära och kära, bland andra: Justins pappa, Jeremy och hans familj, Haileys pappa Stephen Baldwin (som introducerade Justin till Hailey redan 2009), Haileys farbror Billy och hans fru Chynna Phillips, artisten Justine Skye, Kendall Jenner och hennes BFF Fai Khadra.

Kendall Jenner bröllop

Kendall Jenner är en av Haileys bästa kompisar.

Spelade bowling

Efter middagen samlades brudparets familj och vänner för att spela bowling. Och någon som var riktigt grym var Kendall Jenner!

 

Här gifte de sig

Paret vigdes i staden Bluffton i South Carolina. Här ser vi ”nygifta” paret Bieber samlas utanför kapellet för att föreviga ögonblicket med ett familjefoto.

Justin Bieber bröllop

Förutom Justin och Hailey kan vi se brudens pappa och farbror: Stephen och William Baldwin.

Justin Bieber

Själva vigselceremonin ägde rum i ett kapell medan festen fortsatte i en balsal i hotell Montage Palmetto Bluff.

Bröllopsgästerna

154 personer ska ha varit bjudna på Justins och Haileys bröllop, skriver tidningen People. Och såklart bestod gästlistan av flera välkända namn. De som fick den stora äran att vara Haileys brudtärnor var hennes syster Alaia samt hennes kusin Ireland.

På sociala medier cirkulerar det en del bilder som gästerna själva tagit från festen. Kendall Jenner och Justine Skye delade flera stories när de festade loss.

Och wow, vilka coola outfits gästerna bar! Kendall Jenner var så snygg i sin sammetsklänning som satt som en smäck.

Hennes syster Kylie satsade på en klänning i guld.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)
Här ser vi första bilden på Hailey som nybliven fru! Hennes skinnjacka med texten: ”Wife” kommer från lyxmärket Celine.

”Bästa kvällen i mitt liv”, skrev Hailey i sin story.

Hailey Bieber

Även Justin har delat en superfin bild på när han och Hailey kysser varandra samtidigt som hon rättar till hans fluga. Här ser vi en liten skymt av Haileys brudklänning!

Haileys nya ring

Vi måste också ta en titt på Haileys nya ring! Ja precis, den som är runt själva förlovningsringen (som för övrigt kostade skjortan).

The Biebers hjärta bling-bling är det nog ingen tvekan om. Här får ni en närmare titt på den. Känner att uttrycket ”Less is more” kan slänga sig i väggen.

Haileys nya ring

Ska ha upprört hotellgästerna

Även om bröllopsfesten blev lyckad var de övriga hotellgästerna inte superglada, skriver TMZ. Tydligen ska Justin och Hailey ha reserverat både spaavdelningen, poolen och den lyxiga hotellrestaurangen för sina bröllopsgäster. Hotellet ska ha informerat sina övriga gäster om detta förra onsdagen och de blev nog inte glada över att få veta det i sista minuten. Spat, poolen och restaurangen var avstängd i 48 timmar medan Biebers gäster hade fri tillgänglighet.

Läs mer:

Här möts Justin och Hailey Bieber för första gången 2009

Nio saker du inte visste om Hailey Baldwin

Så reagerade Shawn Mendes på Hailey Baldwin och Justin Biebers förlovning

Foto: TT