After-film-harry-styles

Nu blir fan fiction-boken om Harry Styles film – se trailern!

Det startade som fan fiction online och blev kort därefter böcker. Nu blir Anna Todds historier om Harry Styles också film. Se den första trailern här!

För några år sen skrev Anna Todd fan fiction om Harry Styles som var hennes favorit i One Direction. De historierna blev därefter boken After som nu också blir en film.

After handlar om Tessa som är en 18-årig tjej som går på college. Hon har alltid haft hela sitt liv planerat. En dag träffar hon Hardin som förändrar alla hennes planer.

I filmen kommer Hardin att spelas av Hero Fiennes Tiffin som vi tidigare sett i filmen Harry Potter och halvblodsprinsen. Där spelade Hero den unga Voldemort. Tessa kommer spelas av Josephine Langford och om du tycker att du känner igen henne så är det inte jättekonstigt. Hennes storasyster är nämligen 13 reasons why-skådespelerskan Katherine Langford.

Se trailern här under!

Anna Todd som har skrivit böckerna kommer också att producera filmen. Idag finns det fyra böcker i After-serien, När vi möttes, När vi tvekade, För evigt och När vi föll. Det är ännu inte klart om alla fyra böckerna kommer inkluderas i filmen eller om det kommer att bli fyra filmer. Harry Styles vet ingenting om böckerna och även om huvudpersonen är inspirerad av Harry (mest utseendemässigt) så är de inte baserade på hur han är som person.

After beräknas ha premiär april 2019.

Läs mer:
Trailern till nya Lejonkungen är här – och den är fantastisk
Åtta filmer att se på bio hösten 2018
Åtta fantastiska biosalonger du bara måste besöka

Foto: IBL / skärmdump After