Kenza bebis

Nu avslöjar Kenza namnet på sin nyfödda bebis

Kenza och maken Aleks har blivit föräldrar till en liten son. Namnet på bebisen har varit en väl bevarad hemlighet – fram tills nu. På Instagram avslöjar influencern nämligen vad deras förstfödda ska heta.

Den 14 juni klockan 05:06 blev Kenza Zouiten Subosic och Aleksandar, Aleks, Subosic föräldrar för första gången. Det var på Instagram som influencern först gick ut med nyheten, då hon publicerade en bild på sig själv och sonen från sjukhussängen. Samtidigt passade hon på att berätta om känslorna inför att ha blivit mamma:

”Allt har gått bra och vi är så förälskade i honom. Det är svårt att förstå att han faktiskt är här, och att jag blev mamma till slut. Han var värd all väntan, all kamp, all smärta. Tack för att du valde oss som föräldrar. Vi lovar att alltid älska och skydda dig.”

Ett par dagar senare publicerade Kenza en ny bild på sin son, följt av en text där hon förklarar sin kärlek till honom – samt avslöjar vad han ska heta:

”Min Nikola, bara 5 dagar gammal men har redan stulit hela mitt hjärta.”

I ett nytt blogginlägg får vi nu också veta det fullständiga namnet:

”Klart han är en liten Nikola! Nikola Moulay Subosic. Hans arabiska andranamn (uttalas ”Mouley”) är efter min bror Moulay Ali”, skriver Kenza.

https://www.instagram.com/p/By5pZgZoPvC/

Kenza om varför sonen ska heta Nikola

Även om Kenza och Aleks har hållit namnvalet hemligt fram tills nu pratade influencern om hur de resonerade redan i januari i år. Det var i podcasten Kenza & Dani – när livet händer som Kenza berättade att de inte bestämt sig till 100 procent, men var eniga om att namnet ska spegla barnets olika nationaliteter:

”Så som tankarna har gått hos oss har det varit att vi vill antingen ha ett internationellt namn, som funkar både i Sverige och internationellt. Inte ett svenskt namn. Eller så vill vi ha ett serbiskt namn som passar med barnets serbiska efternamn. Jag vill ha arabiskt mellannamn på bebisen. För även om barnet bara kommer bli kvarts marockan, halvserb och kvarts svensk så vill jag ändå få in något av mitt ursprung också.”

Foto: Eero Hannukainen/TT, skärmdump Instagram

Läs mer:

Kenza har blivit mamma – se första bilden på hennes son

Höggravida Kenza uppsökt av stalker: ”Bröt ihop totalt”

Spådam avslöjade Kenzas graviditet: ”Jag började störtböla”