trailer-fantastiska-vidunder-grindelwalds-brott

Nu är den officiella trailern till "Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott" här

I november kommer äntligen filmen "Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott". Nu har den officiella trailern släppts och vi får reda på mycket mer om Grindelwalds planer.

I höst får vi återigen kliva in i Harry Potters-värld dock utan Harry. I november kommer uppföljaren till Fantastiska vidunder och var man hittar dem, som utspelar sig i en tid innan Harry Potter fötts.

Återigen får vi följa Newt Scamander som den här gången arbetar tillsammans med en ung Dumbledore. Filmen utspelar sig några månader efter den första filmen och den onda trollkarlen Grindewald har flytt från fängelset. Han försöker nu skapa en armé för att ta över världen och även kunna styra över mugglarna. Tillsammans med Dumbledore försöker Newt stoppa honom.

Testa: Vilket elevhem i Harry Potter tillhör du?

Som i den första filmen ser vi Eddie Redmayne som Newt Scamander, Dumbledore spelas av Jude Law och Grindewald spelas av Johhny Depp.

I den nya trailern får vi veta mer om Grindelwald samt se en flashback från när han och Dumbledore var elever på Hogwarts. Vi får också veta mer om Voldemorts orm Naginis historia.

Se trailern här under!

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott har biopremiär den 14 november.

Läs mer:
Filmer som har biopremiär hösten 2018
Fem ord från Harry Potter som vi alla uttalat helt fel
Nilus, Humlesnurr och Ronny – det här heter Harry Potter-karaktärerna på norska

Foto: IBL