Marianne och Connell

Normala människor kommer tillbaka med specialavsnitt

Ja, du läste rätt. Marianne och Connell kommer tillbaka till rutan – och det snart. Äntligen får vi veta hur det går för dem i framtiden!

Redan den 26 juni får vi träffa Marianne och Connell i sina roller igen, då Daisy Edgar-Jones och Paul Mescal medverkar i två specialavsnitt för irländska Comic Relief.

Marianne och Connell om 40 år

Avsnitten går under namnet Normal Older People och visar hur Marianne och Connells liv kan ha utvecklat sig om 40 år.

– Jag lovar, det är två väldigt speciella avsnitt, säger Richard Curtis, grundaren av Comic Relief till RTÉ radio 1.

Sista avsnittet lämnade ju oss med en hel del frågor om vad som egentligen hände med vårt favoritpar. Blev de lyckliga ihop – och framför allt: Kommer det bli en andra säsong?

Den som hängt med i rapporteringen kring serien har kanske sett att Sally Rooney faktiskt redan gett oss en del ledtrådar om hur förhållandet utvecklas – historien om Marianne och Connell som 23-åringar skrevs nämligen före den om dem som 17-åringar.

Men nu får vi alltså se vad som händer ännu längre in i Marianne och Connells framtid. En dröm för alla som älskar serien.

Specialgäst

– Det här är det bästa vi gjort, det är så vackert, menar Richard Curtis. Han avslöjar också att det kommer att finnas med en specialgäst i avsnittet.

– Comic Relief öppnar möjligheterna för nya saker att hända. Jag kan inte se i vilken kontext den här typen av specialgäst skulle kunna medverka i ett vanligt avsnitt av Normala människor.

Kan det vara Sally Rooney som gör ett gästframträdande kanske? Det vore ju fint, och skulle ge historien extra tyngd.

Det här låter oerhört kryptiskt – och oerhört spännande! Vi måste bara få veta! Avsnittet sänds alltså fredagen den 26 juni på RTÉ.

Kan det bli ytterligare fortsättning på Normala människor?

BBC och Hulu som producerat serien har inte bekräftat att någon andra säsong ska vara planerad. Tv-serien är som de flesta vet baserad på författaren Sally Rooneys andra bok med originaltiteln Normal People. Eftersom hela boken avhandlas i säsongen finns det ingen skriven fortsättning att luta sig emot.

Men regissören Lenny Abrahamson avslöjar att han drömmer om att se mer av allas vårt favoritpar.

– Jag har en fantasi om att göra en slags 10-års, du vet, se var de befinner sig efter 10 år, något sånt. Det skulle vara fint.

För den som lider av grav separationsångest kan det dock vara en tröst att veta att man just nu gör Sally Rooneys debutbok Conversation with friends till tv-serie. 

Foto: BBC/Hulu

Källa: Elle

LÄS MER:

Serier med Daisy Edgar-Jones från Normala människor

Kommer det en andra säsong av Normala människor? Här är allt vi vet