Noah-Centineo-Lana-Condor-dejtar

Noah Centineo svarar på ryktena om att han dejtar Lana Condor

Efter filmen To All The Boys I’ve Loved Before så har det ryktats om att Noah Centineo och Lana Condor dejtar på riktigt också, ett rykte som Noah nu svarar på.

Netflix-filmen To All The Boys I’ve Loved Before har snabbt blivit populär och precis som i alla andra kärleksfilmer finns det alltid hopp om att skådespelarna skulle vara ett par på riktigt också.

Det finns några exempel där det faktiskt varit så, som exempelvis Joey King och Jacob Elordi från The Kissing Booth samt Robert Pattinson och Kristen Stewart från Twilight. Därför är det inte så konstigt att fansen hoppas på att samma sak ska gälla Noah Centineo och Lana Condor. Särskilt eftersom Lana och Noah har sån kemi i filmen.

Dock verkar den drömmen vara krossad då Lana faktiskt redan har en pojkvän, som hon varit tillsammans med väldigt länge. När hon fick frågan av Elle om hon och Noah dejtade så sa hon att hon inte tänkte svara på den frågan.

https://www.instagram.com/p/Bb47iPdnXU-/?utm_source=ig_embed

Under en intervju med Entertainment Tonight så fick Noah frågan om han och Lana skulle kunna ha en bröllops-pakt. Alltså att om ingen av dem är gifta vid en särskild ålder så skulle de gifta sig. Noah svar var dock ”Inte med Lana. Hon har redan en pojkvän.”.

Noah dejtar alltså inte Lana och verkar vara singel!

Läs mer:
Test: Vem borde du dejta av Peter eller Josh?
Fem tecken på att det blir en To All The Boys I’ve Loved Before 2
Åtta saker du inte visste om Noah Centineo

Foto: IBL