Noah-Centineo-Justin-Bieber-boyfriend-video

Noah Centineo har gjort en musikvideo till Justin Biebers låt ”Boyfriend”

De flesta känner nog igen Noah Centineo som skådespelare men för några år sen försökte han sig på en karriär som artist, typ. Han har nämligen gjort en musikvideo till Justin Biebers låt Boyfriend.

Det finns nog många som drömmer om att Noah Centineo skulle vilja vara ens pojkvän och den som vill göra den drömmen lite mer verklig borde spana in den här videon.

Musikvideon är för Justin Biebers låt Boyfriend och är från 2012. I den får vi se Noah tillsammans med hans kompis Jack Griffo. De har klätt ut sig till superhjältar. Noah är Batman och Jack är Superman. I början av videon dansar Noah och Jack och mot slutet så springer de runt på gatorna i Los Angeles.

Se videon här under!

Båda är Netflix-stjärnor

Noah slog igenom i år när han spelade rollen som Peter Kavinsky i Netflix-filmen To All The Boys I’ve Loved Before. Strax efter den filmen haft premiär dök han även upp i filmen Sierra Burgess is a Loser där han insatser också hyllades. Han har därefter blivit väldigt populär. Om du känner igen Jack så är det inte jättekonstigt eftersom även han finns på Netflix. Han är nämligen med i serien Alexa & Katie.

Läs mer:

Sju filmer och tv-serier du kan se Noah Centineo i

Noah Centineo svarar på ryktena om att han dejtar Lana Condor

En uppföljare till filmen ”To All The Boys I’ve Loved Before” är på gång

Foto: Skärmdump/Ibl