Nio frågor vi vill ha svar på i Riverdale säsong 3

Nio frågor vi vill ha svar på i Riverdale säsong 3

Säsongsavslutningen av Riverdale lämnade oss med en hel del frågor. Här är de vi vill ha svar på i säsong 3!

1. Kommer vi få veta mer om Hal Cooper/Black Hood?

I sista avsnittet av säsong 2 träffar Betty sin pappa i häktet och väljer att säga hej då till honom, som att hon bryter kontakten. Däremot har Lochlyn Munro, som spelar Hal Cooper, sagt att det inte är det sista vi kommer få se av honom. Vi vill gärna veta mer om hans story och hur han blev den han blev!

2. Kommer Chic tillbaka?

Trots att Chic inte var en speciellt härlig person är det många Riverdale-fans som har fastnat för honom och vill ha kvar honom i serien. Vi antog att Black Hood sköt honom när Betty överlämnade Chic men samtidigt hörde vi varken ett skott eller fick se en död kropp. Kan det betyda att han fortfarande lever?

3. Kommer vi att få träffa den riktiga Charles?

Förmodligen lever han inte men ingenting är säkert. Kommer vi då att få träffa Alices och FP:s son i nästa säsong?

4. Vad ska FP göra nu?

I sista avsnittet pensionerade sig FP från att vara The Serpents ledare och gav i stället rollen till sin son, Jughead. Med massa tid över funderar vi nu på vad FP kommer hitta på. Vi ser fram emot att se nya sidor av honom!

5. Vad kommer hända med Archie?

Avsnittet avslutades med att Archie blev gripen, misstänkt för mord. Bakom det ligger Hiram, som genom hämnd nu anklagar Archie för att ha mördat en person. Vi gissar att vi i nästa säsong kommer få se honom i häktet men hur kommer det gå? Kommer Hiram få honom dömd för någonting han inte gjort?

6. Vem är mannen på Pollys farm och vad kommer han göra?

När Alice är ledsen över det som hänt med Hal kommer Polly med förslaget att Alice ska träffa en man som hjälpte Polly att komma över sorgen efter Jason. Alice tackar ja och vi är nyfikna på att se vem den här mannen är. Det verkar lite som att Polly lever tillsammans med en sekt och det här skulle kunna få in serien på en ny riktning.

7. Hur kommer det gå för Moose och Kevin?

Det har varit en del flörtande och kyssar och även i sista avsnittet fick vi se dem tillsammans. Om det bara var ett trösthångel på toaletten eller början på ett förhållande återstår att se.

8. Hur kommer det gå mellan FP och Alice?

Med Hal i fängelse öppnas nya möjligheter för FP och Alice, som uppenbarligen inte har kunnat släppa varandra helt. Vi hoppas att vi kommer få se mer av deras förhållande i nästa säsong.

9. Kommer Hermione hämnas på Hiram?

Det är uppenbart att Hiram Lodge är beredd att ställa både sin fru Hermione och dotter Veronica i skottlinjen, för att få det han vill ha. Hans familj vet alltså att han inte går att lita på och att han har svikit och lurat dem flertalet gånger. Kommer Hermione våga stå upp mot sin man och hämnas för allt han har gjort?

Vill du veta mer om familjerna i Riverdale? Här reder vi ut hur de alla hänger ihop!

Läs mer!
Åtta saker vi hoppas kommer hända i Riverdale säsong 3
Riverdale säsong 3: premiärdatum, skådespelare, trailers – allt du behöver veta
Black Hood i Riverdale är avslöjad – skådisen berättar hur det är att spela honom

Foto: The CW