fragor-riverdale

Nio frågor vi har efter det senaste avsnittet av Riverdale

Riverdale kom tillbaka med en smäll. Det senaste avsnittet gav oss en hel del ny information och saker att tänka på. Här är nio frågor vi har efter senaste avsnittet.

Läs mer: Allt vi vet om säsong 3 av Riverdale hittills

1. Vad planerar familjen Lodge?

Det är ju inga tvivel om att familjen Lodge har fuffens för sig. Redan i avsnittet innan uppehållet fick vi se att de hade något skumt på gång när de berättade för Veronica. Den stora frågan nu är: varför vill de riva South side high? Vad är det dem planerar att göra?

2. Hur ska det gå för Archie?

Vi måste hylla Archie för att han gör allt för att skydda sin pappa men att jobba för FBI och gå bakom ryggen på Veronica och hennes familj, det kommer inte att bli lätt. Hur ska han göra det här?

3. Kommer Serpents att göra uppror?

Att Serpents behövt ändra sig efter att de börjat på Riverdale high kommer definitivt bli ett problem. Även om de just nu verkar lugna känns det som att de planerar något stort. Deras nya klubb kommer nog smida många planer.

4. Kommer Jughead få reda på att Archie och Betty kysstes?

Veronica vet nu om att Betty och Archie kysste varandra och verkade konstigt nog väldigt lugn med det. Den enda som inte vet om det är nu Jughead. När kommer han att få veta och hur kommer han att reagera?

5. Vem är egentligen Bettys bror?

Äntligen har vi fått träffa Bettys bror Chic och han är väldigt obehaglig. Det känns som Chic inte är jätteglad över att träffa sin familj och han verkar inte heller tycka om dem.

6. Vad håller Polly på med?

Polly mer eller mindre tog sitt pick och pack och drog. Hon har alltså fått tvillingarna men vill inte ha något med någon att göra. Även om Polly är sårad är det konstigt att hon helt plötsligt bestämmer sig för att aldrig återvända. Hon bodde ju hemma innan hon flyttade till nunnorna på grund av att hon var rädd för Black Hood. Vad händer?

7. Hur kommer det att gå för Blossoms?

Cheryls mamma har skaffat sig ett minst sagt intressant jobb och hon verkar vara nöjd med det. Vad innebär det för deras framtid och vad kommer att hända näst för Cheryl?

8. Har de fångat rätt Black Hood?

Precis som Archie undrar vi om de verkligen har fångat rätt man. Var verkligen vaktmästaren Black Hodd? De flesta tror inte det.

9. Kommer Betty och Jughead att bli tillsammans igen?

Vi älskar ju Bughead. Snälla bli ihop igen.

Läs mer:
Lili Reinhart avslöjar åtta saker du inte visste om Riverdale
Här hintar Cole Sprouse att Jughead kommer dö i Riverdale
Åtta tv-serier du måste se om du älskar Riverdale

Foto: The CW