nicole falciani och adem berisha

Nicole Falcianis pojkvän Adem om känslorna inför exet Eric Saade

Ett år har gått sedan Eric Saade bröt förlovningen med Nicole Falciani. Nu besvarar hennes nya kärlek Adem Berisha frågor om ex-fästmannen.
5 snackisar från veckan som gått
1:9

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:9)

Slå på ljud

I våras lämnade Nicole Falciani, 23, och Adem Berisha, 29, Stockholm till förmån för Italiens romantiska huvudstad Rom. Paret som varit tillsammans sedan förra sommaren bestämde sig för att uppfylla en av Nicoles drömmar.

– Med mitt jobb kan jag jobba var som helst och jag har alltid drömt om att testa att bo i Italien. Så jag känner att nu har jag chansen. Pojkvännen och hunden ska följa med, förklarade Nicole när hon gästade Youtube-showen Över bordet.

Det var just i Italien som Nicole skulle ha blivit äkta maka till Eric Saade vid den här tidpunkten i fjol. Under en frågestund på Instagram story besvarar Adem nu frågor om sin flickväns berömda ex – tror han till exempel att hon hunnit komma över honom helt?

Så många barn vill Nicole Falciani ha med Adem Berisha

Frågestunden startar med att Nicole postar ett klipp i Instagram story på hur hon och Adem sitter på en servering.

”Fråga någonting om mig så kommer Adem att svara”, skriver hon på storyn. Frågorna trillar in och Adem tar vid.

En fråga lyder: ”Var Nicole nervös på er första dejt?”. Adem svarar att Nicole var livrädd medan han däremot var ”lugn som en filbunke”.

En annan fråga lyder ”Hur många barn vill ni ha?”. Adem visar med fingrarna att han vill ha ett och ett halvt, medan Nicole håller upp endast ett finger.

Bland de många nyfikna frågorna finns flera om Eric Saade, vilka Adem också väljer att besvara.

ÄR NICOLE FALCIANI ÖVER ERIC SAADE?

En följare undrar: ”Känner du/har du nånsin känt dig osäker på om Nicole helt kommit över E Saade?”. Adem besvarar frågan med en selfie och texten ”Lever för dagen inte det förgångna”.

screenshot nicole falcianis instagram story

En annan följare undrar vad Adem tycker om texten till Eric Saades hit Manboy. Adem svarar att han inte kan texten.

”Varför har Nicole kvar bilder på Eric Saade?”, frågar en följare och Adems svar blir en bild på hur han håller upp ena handen i en ”vet ej”-gest.

screenshot nicole falcianis instagram story

Frågestunden avslutas genom att Adem meddelar att parets nota har kommit och att det blivit dags för honom att lämna Nicoles Instagram. Den som tittar noga på kvittot ser att de bland annat avnjutit kycklingwok, Moscow mule och tiramisu.

Foto: Instagram

Relaterade artiklar
Nu kommer Selena Gomez skönhetsmärke Rare beauty till Sverige
Kylie Jenner och 10 andra Hollywoodkändisars fantastiska hårförändringar 2021