nicole falciani

Nicole Falcianis bryter tystnaden om nya kärleken

Det var tre månader sedan Eric Saade valde att bryta förlovningen med den tidigare fästmön Nicole Falciani. Sedan dess har det spekulerats vilt kring om Nicole kan ha träffat någon ny som fångat hennes hjärta. Nu bryter hon tystnaden.

Det var i maj som influencern Nicole Falciani, 23, och artisten Eric Saade, 29, skulle ha knutit sina band samman under en lika välplanerad som romantisk vigselceremoni i Toscana, Italien. Men bara en månad innan den tilltänkta dagen för bröllopet avslöjade Nicole på sina sociala medier att Eric valt att bryta förlovningen – och lämnat henne.

– Jag tycker att problemet är, och det tycker många är problemet, att man väntar inte så länge med att göra slut när man egentligen skulle ha gift sig. Det är väl det som jag tycker är huvudproblemet. Folk gör slut hela tiden, det är okej att göra slut, det håller inte alltid, men man måste göra det på ett schysst sätt, har Nicole sagt i podcasten Bathina – en podcast efter uppbrottet.

Eric Saades egna ord om uppbrottet

Anledningen bakom Erics agerande var länge okänd då han direkt efter separationen valde att lägga locket på. Men så en månad efter att paret gått skilda vägar valde han att bryta tystnaden och berätta om den verkliga orsaken till varför han valde att lämna förhållandet.

– Allt har sin tid och den tiden var passerad kanske. Det var inte för att jag ville som jag lämnade, utan jag lämnade mer för jag var tvungen att tänka på hur jag själv mådde. Det var dags helt enkelt. Det var sorglig tajmning och allt sådant där men jag tror det kommer komma något positivt för oss båda ur allt det här, sa Eric till Expressen då och fortsatte:

– Man kan inte planera något sådant här, så det är svårt svara på. Det är som det är, lite rörigt rent praktiskt kanske men det är ändå sekundärt tycker jag. Det får vara så. Det viktiga är att må bra helt enkelt.

Nicole Falciani bryter tystnaden

Sedan uppbrottet har det gått vilda rykten om att både Nicole och Eric ska har träffat nya kärlekar. Men att det ska finnas någon sanning i ryktesspridningen, som går som en löpeld i diverse kommentarstrådar har hittills varken Nicole eller Eric velat kommentera.

I sin nya vlogg väljer dock Nicole att ta bladet från munnen – och avslöjar att det finns en speciell person i hennes liv. Det är under en familjeresa till Italien som Nicole svarar på sina följares frågor. Då hon får frågan om hon ”dejtar någon nu” ler hon lyckligt och svarar:

– Ja, det kan man verkligen säga att jag gör. Jag träffar någon, säger hon och fnittrar till innan hon lite generat fortsätter:

– Gud vad pinsamt det var att svara på den här frågan, eller nej inte pinsamt men vi skiter i det nu.

I stället för att avslöja vem den hemliga förälskelsen är fortsätter hon sedan vloggen med att berätta om hur hon mår i dag.

– Jag skulle säga att jag mår bra. Till största del. Sen är det klart att vissa dagar fortfarande är väldig tuffa men i det stora hela så skulle jag säga att jag är på en oerhört bra plats i livet. Att bli dumpad någon månad innan ett bröllop är väl det sista man tror kommer hända. Men trots att situationen är som den är så tror jag att det kommer att leda till något gott och att jag kommer må bättre i slutändan.

Text: Linnea Lundgren

Foto: TT

LÄS MER:

Nicole Falciani och Eric Saade – relationen efter uppbrottet

Nicole Falciani om kärleken: “Det absolut finaste som hänt mig”

Eric Saades första ord om uppbrottet från Nicole