Nicole Falciani bekräftar uppbrottet med Eric Saade

Under fredagskvällen delade Nicole Falciani med sig av ett oväntat besked. Bara veckor innan bröllopet bekräftar nämligen influencern att hon och Eric Saade valt att gå skilda vägar.

För snart fem år sedan fann influencern Nicole Falciani och artisten Eric Saade varandra. På nyårsafton 2018 gick Eric ner på knä framför sin Nicole och efter ett självklart ”ja” så var bröllopsplanerna i full gång.

Sedan dess har följarna kunnat hänga med på förberedandet inför den stora dagen, som planerades äga rum i Toscana i Italien, i maj 2020.

Plötsliga uppbrottet

Men under fredagen delade Nicole plötsligen med sig av ett oväntat besked. Paret har beslutat sig för att gå skilda vägar, bara veckor innan bröllopet planerades bli av. I ett inlägg på Instagram delar nu Nicole med sig om beslutet och berättar om hur den senaste tiden har varit för henne.

”Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget”, skriver Nicole Falciani på Instagram och fortsätter:

”Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar detta. Varken jag eller Eric kommer kommentera detta ytterligare i dagsläget”.

Bröllopsplanerna som ställdes in

Paret som hade planerat att gifta sig i Toscana möttes av stora hinder då coronaviruset bröt ut i världen. Efter att Italien satts i karantän har följarna flitigt frågat Nicole om hur detta skulle komma att påverka deras bröllopsplaner. Till en början kände sig Nicole relativt lugn inför hur den stora dagen skulle påverkas.

– Jag tror inte att det finns på världskartan att det kommer att vara såhär utbrett om tre månader, svarade Nicole sina följare i en story på Instagram och fortsatte:

– Så därför känner jag mig ganska lugn så länge, när det gäller vårat bröllop. Om Italien sitter i karantän fortfarande om tre månader så har vi väldigt mycket större problem än mitt och Erics bröllop.

Erics ord om bröllopet med Nicole

Några veckor senare bekräftade Eric Saade i en intervju med P4 Extra att bröllopet inte skulle bli av under samma tidpunkt som paret planerat.

– Vi jobbar på ett nytt datum, sa han under intervjun och påpekade att det viktigaste faktiskt inte är när utan att det blir av, sa han i intervjun.

Men nu visar det sig alltså att det inte blir något bröllop över huvudtaget utan att paret istället beslutat sig för att göra slut.

https://www.instagram.com/p/CAOBdKjHnvv/

Foto: TT 

Text: Gabriella Håkansson

LÄS MER: 

Eric Saade och Nicole Falcianis bröllop ställs in