Niall-Horan-Hailee-Steinfeld-gjort-slut

Niall Horan och Hailee Steinfeld har gjort slut

Det har länge ryktats om att Niall Horan och Hailee Steinfeld dejtar men enligt källor ska de nu ha gjort slut.

Ryktena kring att Niall Horan och Hailee Steinfeld dejtar startade efter att Niall för ungefär ett år sedan la ut en bild på Instagram och grattade Hailee på hennes födelsedag. Under bilden skrev han ” Grattis på födelsedagen den finaste personen på den här planeten och en av mina bästa vänner. Jag har ingen aning om vad som händer i det för fotot. Älskar dig Hails”.

https://www.instagram.com/p/BckJVZTl5aS/

I mars fortsatte ryktena efter att Hailee la ut en bild på sig själv där hon har en Niall Horan-tröja på sig.

Har setts ute tillsammans flera gånger

I april så var det flera fans som la ut bilder som de sa föreställde Hailee och Niall på semester på Bahamas men det har dock aldrig bekräftats att det verkligen var dem. Niall och Hailee har setts ute i i Los Angeles tillsammans två gånger. En gång i maj när de var på en dejt och i augusti sågs de kyssas.

Varken Niall eller Hailee har bekräftat deras relationsstatus men enligt källor till People ska Hailee och Niall nu ha gjort slut. Ryktena om att de inte längre dejtar startade bland fansen när Niall i år inte grattade Hailee på födelsedagen som han gjorde förra året. Strax därefter kom det också fram att Hailee inte längre följer Niall på Instagram.

Varken Niall eller Hailee har bekräftat att de gjort slut.

Läs mer:

Niall Horan och Hailee Steinfeld är på Bahamas tillsammans

Niall Horan: ”Jag vill bo i Sverige”

Hailee Steinfeld svarar på ryktena om att hon dejtar Niall Horan

Foto: IBL