Niall Horan:  ”Jag har inte tid för kärlek”

Niall Horan: ”Jag har inte tid för kärlek”

Niall Horan har tagit världen med storm efter sin debut som soloartist. Nu berättar han om rädslan för att stå ensam på scen, samarbetet med Shawn Mendes och varför golfen är en viktig del av hans liv.

Niall Horan om…

… att göra karriär utan One Direction:

– Det är såklart en skrämmande sak, men det är något jag måste vänja mig vid. Jag saknar killarna bredvid mig på scen. Inom den närmsta framtiden kommer vi satsa på egna projekt. Men jag tänker aldrig utesluta eller låta någon annan utesluta One Directions återförening, för det kommer att hända.

… kärlekslivet:

– Det existerar inte alls just nu. Jag hänger mest i studion så jag har verkligen inte tid för det.

… solokarriären:

– Från början var det inte meningen att This town skulle leda till ett helt album. Och sen kände jag bara att “ja, jag kanske borde göra något ändå”. Det kommer att komma, men jag är inte alls klar för att vara ärlig. Det blir inte tidigt nästa år, för jag håller fortfarande på och spelar in det mesta, men ja, det släpps en hel skiva i vår eller sommar.

Läs också: Vilken Niall Horan selfie gillar du bäst?

… att samarbeta med Shawn Mendes:

– Shawn är en fantastisk kille. Vi pratar mycket och vi hänger ofta. Han är så talangfull. Men vi reser alltid om varandra. Så när vi är på samma plats vid samma tillfälle nästa gång, när han är klar med vad han nu gör och är ledig, så är jag säker på att vi kan slå oss ner med en varsin gitarr. Men det finns inga riktiga planer just nu som ett officiellt samarbete eller så, men man vet aldrig.

… golfen:

– Med tiden lär du dig att vara självsäker och du lär dig vad du är bra på, så i mitt fall är det väl både golf och musik. Det är kul att jag får göra något jag gillar och jag är glad över att ha tagit mig in i golfvärlden. Jag har alltid varit ett stort fan av golf och har länge velat få det att bli trendigt i den yngre generationen.

Läs också:
Niall Horan har inte gett upp hoppet om Selena Gomez
Bildspecial: Niall Horan från då till nu
Här avslöjar Niall Horan när hans album kommer

Foto: IBL

Källa: Zach Sang Show, Sirius XM, BBC 1