newkid

Newkid visar upp flickvännen – efter två år ihop

I åratal har Newkid sjungit låtar om krossade hjärtan och trassliga relationer. Först nu visar han upp sin egen kärlek – efter två år av hemlighetsmakeri.

Hösten 2020 blev Alexander ”Newkid” Ferrer, 30, känd för hela svenska folket när han medverkade i TV4:s succéprogram Så mycket bättre. Dessförinnan hade han förvisso spelats flitigt av hängivna fans, men också tagit en lång paus som varade från releasen av debutalbumet 2011 fram till 2017.

Nu är han i sanning tillbaka som artist och intresset för hans privatliv har därför också vuxit som det så ofta gör när någon blir riktigt populär. När han kom tillsammans med sin flickvän på röda mattan nyligen förvånades många av att de faktiskt varit ett par i hela två år.

Intresserad av fler kändisnyheter? Här hittar du allt om svenska kändisar!

Newkids relation med exet Fanny Lyckman

Även under Newkids lite tystare musikår var hans kärleksliv i fokus då han var tillsammans med bloggerskan Fanny Lyckman som uppdaterade flitigt kring deras kärlek. År 2012 hade de till och med en egen tv-serie på Kanal 5, Fanny och Alexander. Efter över nio år ihop gick de skilda vägar och därefter följde en destruktiv period i stjärnans liv som han tidigare beskrivit i en intervju med TT:

– För mig innebar det massa förändringar i mitt liv som blev destruktiva. Ett uppbrott gör att man känner sig arg eller ledsen eller skamsen, det finns en massa känslor som man behöver bearbeta, har han sagt.

Eventuella nya relationer har han därefter hållit utanför rampljuset, fram tills nu.

Visar upp flickvännen Sonia Mehdizade

Under den svenska musikgalan P3 Guld i mars i år dök Newkid upp på röda mattan med en dam på sin arm. Kvinnan i fråga var flickvännen Sonia Mehdizade, 33.

Sonia och Newkid delar ett stort intresse, det för mode. Sonia är inköpare på Bikbok och Nelly samt driver sitt eget bikinimärke. Newkid har också designat plagg och sjunging om modemärken i sina låttexter. När Aftonbladet under galan frågade Newkid om hans framtidsplaner med Sonia meddelade att att de ska bli sambor. Han bekräftade även att de varit ett par under två års tid samt delade vad han har fallit för hos henne. Han sa:

– Ja, vi är ett par och vi har varit tillsammans i snart två år. Vi ska snart flytta ihop. Hon är kaxig! Det gillar jag.

När nu relationen är bekräftad med besked passar det väl även fint att visa en bild på de två. Här strålar de ikapp på röda mattan, håll till godo!

Källa: Svenska Dagbladet, Aftonbladet

Foto: TT

Relaterade artiklar
Molly Sandén om privata vändningen: “Orolig, deppig, ensam”