Netflix-stjärnan från Cheer misstänks för sexbrott mot barn

Netflix-stjärnan Jerry Harris misstänks för sexbrott mot barn

Netflix-stjärnan Jerry Harris från dokumentärserien Cheer misstänks nu för sexbrott mot barn, skriver Daily Mail.
10 serier med högsta betyg på IMDb
Slå på ljud

I början av året kom dokumentären Cheer ut på Netflix, och den har minst sagt gått hem hos publiken på streamingtjänsten. I dokumentären får vi följa cheerleading-laget på Navarro College i Texas, där flera ungdomar kämpar för att ta sig till Daytona, det nationella mästerskapet – genom hård träning, skador, misslyckanden och framgångar. Målet är givetvis att vinna, och vinst är inget laget är ovana vid – totalt 14 mästerskap har de kammat hem.

Vi får också ta del av flera starka berättelser från lagets medlemmar. Att komma från tuffa förhållanden, accepteras för sin sexuella läggning och ha svårt att hitta vänner är några av berättelserna som vi får ta del av. Dokumentären krossar också en hel del myter kring cheerleading, och har nominerats för flera Emmys.

Netflix-stjärnan efterlyst av FBI

Cheerleadern Jerry Harris, 21, som medverkar i dokumentären misstänks nu för sexbrott mot barn, skriver Daily Mail. Anklagelserna kommer från Varsity, som är en global cheerleading-organisation. Organisationens juridiska ombud Burton Brilhart förklarar att det rör sig om ”olämpligt sexuellt uppförande”, och Jerry Harris ska bland annat ha skickat olämpliga bilder via Snapchat till minderåriga. Bilderna finns nu med som bevismaterial i utredningen.

FBI ska ha gjort en husrannsakan hemma hos honom, men han har i dagsläget inte åtalats för brott. Han har inte uttalat sig själv om händelsen, och har också valt att stänga ner sitt Instagram-konto. Enligt Burton Brilhart stoppas Jerry Harris från att han någon koppling till organisationen.

Jerry Harris har efter serien dykt upp i andra sammanhang. Han har bland annat gästat Ellen DeGeneres Show, och täckte röda mattan för Ellen under Oscars. Han var även en av gästerna under Oprahs turné tidigare i år.Jerry Harris har också skrivit kontrakt med varumärken som Panera Bread och American Eagle, och på Instagram-kontot som nu stängts ner har samlat på sig 1,2 miljoner följare.

Foto: Netflix

LÄS MER:

7 anledningar att se ”Cheer” på Netflix

12 Netflix-serier för dagar då du vill gråta

10 geniala beslut kvinnor tagit i filmer