Bortklippta scener ur Kissing booth

Netflix släpper bortklippta scener ur The Kissing Booth – se dem här!

Netflix har precis släppt tre bortklippta scener ur The Kissing Booth som du definitivt inte vill missa. Se dem här!

Snart har uppföljaren till The Kissing Booth premiär och som vi tidigare har berättat kommer vi att få se Jacob Elordi och Joey King i rollerna som Noah Flynn och Shelly ”Elle” Evans igen.

Medan vi väntar på att uppföljaren ska släppas har Netflix en liten överraskning till fansen. Nu kan man nämligen se tre helt nya scener som inte fanns med i den första Kissing Booth-filmen!

Klippen visades i samband med Joey Kings avslöjande av uppföljarens preimärdatum. I den första bortklippta scenen får vi se när Elle försöker övertala Noah att ställa upp i kyssbåset som hon arrangerat. Det andra klippet visar när Elle kommer hem efter balen och i det tredje får vi se Elle och Rachel prata under balen.

Se dem bortklippta scenerna ur The Kissing Booth här:

När släpps The Kissing Booth 2?

Nu är det inte långt kvar förrän uppföljaren till The Kissing Booth har premiär. Filmen släpps den 24 juli 2020 i USA, så förhoppningsvis kommer den till Sverige strax efter det.

Vad kommer The Kissing Booth 2 handla om?

Det har Netflix ännu inte avslöjat. Men i en intervju med amerikanska Seventeen berättade Joey King att det skulle handla om Elles och Noahs långdistansförhållande då Noah flyttar för att börja plugga.

– Elle åker och hälsar på Noah på collage. Sen händer det såklart saker som spårar ur, men jag vet inte… Jag hoppas att många av originalkaraktärerna är med. Som OMG Girls, Tuppen och alla de andra underbara karaktärerna.

Läs mer: 

QUIZ: Vad kan du om The Kissing Booth? Testa dig här!

11 filmer du måste se om du älskar The Kissing Booth

Sju saker du inte visste om The Kissing Booth