Nyheter på Netflix i maj – alla nya serier och filmer

Nyheter på Netflix i maj – alla nya serier och filmer

Fifty Shades of Grey, Downton Abbey och Oxygen. Maj ser ut att bli en bra månad när det kommer till streaming. Här listar vi alla nyheter på Netflix!
Nytt innehåll från Netflix att hålla koll på i maj
1:41

Efter reklamen: Nytt innehåll från Netflix att hålla koll på i maj

(1:41)

Slå på ljud

Ny månad betyder som vanligt nytt material på streamingtjänsterna. Här listar vi alla nya filmer, serier och dokumentärer på Netflix i maj:

Nya serier på Netflix i maj

Below Deck

Below Deck på Netflix

Säsong 3-4

Handling: Nya medlemmar ansluter till besättningen på lyxbåten Eros och förbereder sig för en chartersäsong med minst sagt intensiva utmaningar.

Premiär: 1 maj

Navillera

Säsong 1

Handling: En 70-åring med en dröm och en 23-åring med stora talanger inspirerar varandra till att lämna det förflutna och istället anta utmaningen att lyckas som balettdansare.

Premiär: 4 maj

Selena: The Series

Säsong 2

Handling: När Selenas karriär får fart kämpar sångerskan för att förbli trogen mot sig själv, tillbringa kvalitetstid med sin familj och satsa på sina företag.

Premiär: 4 maj

Girl from Nowhere

Handling: Nanno är tillbaka med en ny säsong – och den här gången är hon inte ensam.

Premiär: 7 maj

Jupiter's Legacy

Jupiter's Legacy på Netflix

Säsong 1

Handling: När första generationen superhjältar ska låta sina barn ta över stiger spänningen – och de gamla reglerna gäller inte längre.

Premiär: 7 maj

Vincenzo

Säsong 1

Handling: Under ett besök till sitt hemland bestämmer sig en koreanskfödd italiensk maffiaadvokat att hämnas på en stor koncern. Målet? Rättvisa.

Premiär: 9 maj

The Upshaws

The Upshaws på Netflix

Säsong 1

Handling: En afroamerikansk arbetarklassfamilj försöker skapa ett bättre liv och en lyckligare tillvaro – samtidigt som de kämpar med vardagens utmaningar.

Premiär: 12 maj

Move to Heaven

Säsong 1

Handling: En man med Aspergers och hans farbror arbetar med att städa efter döda personer och för vidare berättelserna som deras familjer aldrig fick höra.

Premiär: 14 maj

Love, Death & Robots

Säsong 2

Handling: Från vilda äventyr på avlägsna platser till oroande möten nära hemmet. Den här Emmy-vinnande antologin återvänder med berättelser som provocerar och engagerar.

Premiär: 14 maj

Haunted

Säsong 3

Handling: En hotfull herrgård. En skrämmande melodi. En demonisk katt. Fler riktiga människor delar läskiga historier från sitt förflutna – och sanningen är skrämmande.

Premiär: 14 maj

The Real Housewives of New York City

The Real Housewives of New York City på Netflix

Säsong 3-4

Handling: Sonja och Jennifer gör hemmafruarna sällskap och delar med sig av allt från familjeåtaganden till karriärmål.

Premiär: 15 maj

Who Killed Sara?

Säsong 2

Handling: För att lyckas med sin hämnd måste Álex fokusera på sin systers mörkare sidor, och acceptera det faktum att han faktiskt aldrig kände den riktiga Sara.

Premiär: 19 maj

Special

Säsong 2

Handling: Ryan fortsätter att utforska världen på egen hand, med alla de komplexa upp och nedgångar som livet och kärleken har att erbjuda.

Premiär: 20 maj

The Neighbor

Säsong 2

Handling: När Javi tror att han har blivit jordens superhjälte stöter han ihop med en oväntad konkurrent – och några utomjordiska besökare.

Premiär: 21 maj

Ragnarök

Ragnarök på Netflix

Säsong 2

Handling: Magne söker efter hjälp i sin kamp mot fiender, samtidigt som han strider mot sin oöverkomliga bror.

Premiär: 27 maj

Black Space

Säsong 1

Handling: En oseriös detektiv leder en utredning om en massaker där mördarna bar enhörningsmask.

Premiär: 27 maj

The Kominsky Method

The Kominsky Method på Netflix

Säsong 3

Handling: Sandy ska hantera en svår förlust, en skrämmande ekonomisk förpliktelse, en viktig återförening och en stor karriäruppgång – samtidigt.

Premiär: 28 maj

Lucifer

Säsong 5, del 2

Handling: Lucifer återvänder till de levandes land i hopp om att saker och ting ska bli rätt med Chloe.

Premiär: 28 maj

The Parisian Agency: Exclusive Properties

Säsong 1

Handling: Följ Kretz-familjen i Paris och deras verksamhet som fokuserar på lyxfastigheter.

Premiär: 31 maj

Nya filmer på Netflix i maj

Midsommar

Midsommar på Netflix

Handling: En sörjande kvinna följer med sin pojkvän och hans kollegor till en avlägsen svensk by som inte är den idylliska kommun som den verkar vara.

Premiär: 1 maj

Downton Abbey

Handling: Följ med bakåt i tiden tillsammans med familjen Crawley och deras personal som förbereder sig för en ny era och ett kungligt besök. Det visar sig att även perfekta planer kan gå fel.

Premiär: 3 maj

Monster

Monster på Netflix

Handling: En talangfull tonåring blir indragen i ett rån med dödlig utgång. Nu tvingas han kämpa för att försvara sin oskuld i ett rättssystem som redan dömt honom.

Premiär: 7 maj

Milestone

Handling: En sörjande lastbilschaufför har nyligen passerat 50 000-milsgränsen och riskerar att förlora det jobb som kommit att definiera honom till en nykomling.

Premiär: 7 maj

Super Me

Handling: Plötsligt upptäcker en fattig manusförfattare att han kan ta med sig skatter från sina drömmar in i verkligheten. Det dröjer dock inte länge förrän allt raseras.

Premiär: 9 maj

Oxygen

Oxygen på Netflix

Handling: Liz vaknar upp i en kryokammare helt utan minne. Samtidigt börjar kampen för att överleva och minnas vem hon är innan syret tar slut.

Premiär: 12 maj

En dans för 41

Handling: En homosexuell kongressledamot gifter sig med dottern till Mexikos president. Samtidigt lever han ut sitt sanna jag på en hemlig klubb – fram till att skandalen uppdagas och allt vänds upp och ner.

Premiär: 12 maj

Kvinnan i fönstret

Kvinnan i fönstret på Netflix

Handling: En psykolog vågar inte lämna sitt hem på grund av torgskräck, men blir besatt av sina nya grannar. Plötsligt får hon bevittna ett våldsamt brott – problemet är bara att ingen tror på hennes historia.

Premiär: 14 maj

Ferry

Handling: Innan Ferry Bouman byggde sitt drogimperium utförde han ett hämnduppdrag som testade hans lojalitet – och ledde honom till en kärlek som förändrade livet.

Premiär: 14 maj

I Am All Girls

Handling: En trotsig polis och en seriemördare är båda ute efter personerna bakom en inflytelserik pedofilring.

Premiär: 14 maj

The Strange House

Handling: När en storstadsfamilj flyttar till en avlägsen stad försöker två unga bröder och deras nya vänner lösa det hotfulla mysteriet som hemsöker deras nya hem.

Premiär: 14 maj

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey på Netflix

Handling: En rik, äldre man och en godtrogen högskolestudent inleder ett intensivt förhållande som präglas av att utforska deras erotiska ytterligheter.

Premiär: 16 maj

Boyhood

Handling: Två skilda föräldrar kämpar för att vägleda sin son genom livet. Från barn till ungdom, och slutligen vuxen.

Premiär: 16 maj

Pitch Perfect 2

Handling: Tre år efter att The Bellas tog hem den nationella a capella-finalen inträffar en skandal som vänder upp och ned på allt.

Premiär: 16 maj

Sardar Ka Grandson

Handling: En kärleksfull sonsons försök att återförena sin döende farmor med hennes barndomshem övergår till en komplicerad affär med gränsöverskridande karaktär.

Premiär: 18 maj

Army of the Dead

Army of the Dead på Netflix

Handling: En grupp legosoldater bestämmer sig för att riskera allt och ger sig in i karantänzonen för att genomföra den största kuppen någonsin.

Premiär: 21 maj

Baggio: Den gudomliga hästsvansen

Handling: Följ den italienska fotbollsstjärnan Roberto Baggios 22-åriga karriär, från den skakiga debuten till de mest minnesvärda ögonblicken på planen.

Premiär: 26 maj

Blue Miracle

Handling: En förmyndare och hans barn slår sig samman med en pensionerad båtkapten i hopp om att vinna en lönsam fisketävling och därmed kunna rädda sitt barnhem från att slå igen.

Premiär: 27 maj

Once Upon a Time in Hollywood

Once Upon a Time in Hollywood på Netflix

Handling: Året är 1969 och en avdankad tv-stjärna och hans stuntman försöker göra comeback i ett Hollywood de inte längre känner igen.

Premiär: 27 maj

Nya dokumentärer på Netflix i maj

The Sons of Sam: En resa in i mörkret

Handling: Kriminaldokumentär om fallet Son of Sam som blev en livslång besatthet för journalisten Maury Terry.

Premiär: 5 maj

Money, Explained

Handling: Dokumentärserie om pengar och pengars potentiella fällor – från kreditkort och kasinon till bedrägerier och studielån.

Premiär: 11 maj

Spikbombaren: Terror i London

Handling: Kriminaldokumentär om bombningarna av minoriteter i London 1999 och jakten på att identifiera högerextremisten som låg bakom dem.

Premiär: 26 maj

High on the hog: Hur det afroamerikanska köket förändrade USA

Handling: Historisk dokumentär där kocken och författaren Stephen Satterfield undersöker läckra genomslag från Afrika till Texas.

Premiär: 26 maj

Foto: Netflix

Relaterade artiklar
Familjen Bridgerton får en säsong 3 och 4 (!) – Här är allt vi vet