Nya filmer och serier på Netflix i mars 2021

Nya filmer och serier på Netflix i mars 2021

Marriage or Mortgage, The Irregulars och Sentinelle. Mars ser ut att bli en bra månad när det kommer till streaming. Här listar vi alla nyheter på Netflix!
5 nyheter på Netflix i mars
Slå på ljud

Ny månad betyder som vanligt nytt material på streamingtjänsterna. Här listar vi alla nya filmer, serier och dokumentärer på Netflix i mars:

Nya serier på Netflix i mars

Bombay Begums

Säsong 1

Handling: Från styrelserum till samhällets utkant. I den här serien får vi se hur fem ambitiösa kvinnor med olika bakgrunder hanterar drömmar, längtan och besvikelser i det moderna Mumbai.

Premiär: 8 mars

Husbåten

Säsong 1

Handling: Musikerna och vännerna Fynn Kliemann och Olli Schulz tillbringar två år med att försöka återställa sångaren Gunter Gabriels hem till så som det tidigare sett ut.

Premiär: 9 mars

Marriage or Mortgage

Säsong 1

Handling: En bröllopsplanerare och en mäklare tävlar om att vinna hjärtan och budget – hos blivande äkta makar. Kommer de välja ett sagobröllop eller drömhus?

Premiär: 10 mars

Dealer (Caïd)

Säsong 1

Handling: Två filmmakare ska hjälpa en rappare med en video men dras istället in i en gängkonflikt – och låter kameran rulla.

Premiär: 10 mars

Paradise PD

Säsong 3

Handling: De inte så hedervärda poliserna i Paradise bedriver hundutpressning, spermastöld, skrämsel – och många fler otydliga brott.

Premiär: 12 mars

The One

Säsong 1

Handling: En DNA-forskare upptäcker ett sätt att hitta den perfekta partnern och grundar då en helt ny dejtingtjänst.

Premiär: 12 mars

Love Alarm

Säsong 2

Handling: Jojo fortsätter att navigera bland kärlek i appen som uppmärksammar dig på om någon i din närhet gillar dig.

Premiär: 12 mars

Piraternas storhetstid

Säsong 1

Handling: De verkliga piraterna i Karibien plundrar våldsamt världens rikedomar och bildar en överraskande republik.

Premiär: 15 mars

Våfflan och Mochi

Säsong 1

Handling: De nyfikna vännerna Våfflan och Mochi reser runt i världen och upptäcker olika kulturer, samtidigt som de lär sig att laga mat med färska ingredienser. Med bland annat Michelle Obama.

Premiär: 16 mars

Politiker inför rätta: Fallet Wesphael

Säsong 1

Handling: True crime-serie om det uppmärksammade domstolsärendet för den belgiska politikern Bernard Wesphael, som 2013 anklagades för att ha mördat sin fru.

Premiär: 17 mars

Sky Rojo

Säsong 1

Handling: I jakten på frihet väljer tre kvinnor att fly från sin hallick och hans hantlangare.

Premiär: 19 mars

Formula 1: Drive to Survive

Säsong 3

Handling: När covid-19 vänder världen upp och ner fortsätter Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo och andra toppförare att följa de rutiga Formula 1-flaggorna.

Premiär: 19 mars

Vem dödade Sara?

Säsong 1

Handling: Efter 18 år i fängelse bestämmer sig Álex för att hämnas på Lazcano-familjen som anklagade honom för mordet på sin syster Sara, för att rädda deras egna rykte.

Premiär: 24 mars

Nailed It!: Double Trouble

Säsong 1

Handling: När två oerfarna bagare väljer att samarbeta blir resultatet ännu mer skrattretande.

Premiär: 26 mars

The Irregulars

Säsong 1

Handling: Dr Watson och Sherlock Holmes anlitar ett gäng udda typer för att utreda övernaturliga brott i det viktorianska London.

Premiär: 26 mars

Haunted: Latin America

Säsong 1

Handling: Reality-serie där människors skrämmande berättelser om det oförklarliga och paranormala kommer till liv via dramatiska återskapningar.

Premiär: 31 mars

Abla Fahita: Drama Queen

Säsong 1

Handling: När Abla Fahita skiljs från sina barn kan ingenting stoppa henne i jakten på att återförenas med dem.

Premiär: Mars, ej satt datum

Nya filmer på Netflix i mars

Moxie

Handling: Inspirerad av sin mammas rebelliska ungdom och en ny och självsäker vän börjar en blyg 16-åring ge ut en anonym publikation för att protestera mot sexismen på hennes skolan.

Premiär: 3 mars

Sentinelle

Handling: En högutbildad fransk soldat återvänder hem efter ett traumatiserande stridsuppdrag och bestämmer sig för att använda sina färdigheter för att jaga mannen som skadade hennes syster.

Premiär: 5 mars

Hundtvätten

Handling: När en knarkbaron vägrar betala en skuld är en hemlig pengagömma det enda som kan rädda hans män. Men gissa vad trädgårdsmästaren just hittade?

Premiär: 5 mars

Bombay Rose

Handling: Spirande kärlek mellan två drömmare i en myllrande storstad hamnar i skymundan av pliktkänslor och religiösa skillnader.

Premiär: 8 mars

Akelarre

Handling: För att vinna tid och få uppskov med sin avrättning bjuder en grupp kvinnor som anklagats för att vara häxor in inkvisitorn till att bevittna deras häxritual.

Premiär: 11 mars

Paper Lives

Handling: På Istanbuls gator tar Mehmet en liten pojke under sina vingar – något som tvingar honom att själv möta sin egen traumatiska barndom.

Premiär: 12 mars

Ja-dagen

Handling: Mamma och pappa brukar alltid säga nej, men bestämmer sig plötsligt för att ha en rolig och äventyrlig dag då de säger ja till barnens galna önskemål.

Premiär: 12 mars

Simply Black

Handling: När Jean-Pascal Zadi organiserar en protest tittar han på rasdiskriminering och hans identitet som fransk svart man genom en satirisk lins.

Premiär: 17 mars

Modiga män

Handling: Två poliser från olika brasilianska stater tvingas samarbeta för att ta fast ett gäng som verkar i deras regioner.

Premiär: 18 mars

One Small Problem

Handling: Hans livs kärlek hatar barn vilket leder till att hans nioåriga dotter föreslår att hon istället kan låtsas vara hans syster. För vad kan egentligen gå fel?

Premiär: 19 mars

Fångade av en våg

Handling: En sommarförälskelse förvandlas snabbt till en sorglig historia som tvingar en pojke och en flicka att bli vuxna alldeles för tidigt.

Premiär: 25 mars

A Week Away

Handling: Musikalfilm om en orolig tonåring som deltar i ett sommarläger – och väl där hittar kärlek, vänner och en plats att tillhöra.

Premiär: 26 mars

Bad Trip

Handling: Dolda kameran-komedi där två vänner ger sig ut på roadtrip och drar in oskyldiga människor i sina galna upptåg.

Premiär: 26 mars

The Yin Yang Master

Handling: När en ondskefull orm vaknar till liv måste yin-yang-mästarna lösa en mordgåta och skydda sin värld från mörk konspiration vid det kungliga hovet.

Premiär: Mars, ej satt datum

Nya dokumentärer på Netflix i mars

Biggie: I Got a Story to Tell

Handling: Djupdyk i The Notorious B.I.G. resa från langare till rapkung i den här dokumentären med unikt bildmaterial och öppenhjärtiga intervjuer.

Premiär: 1 mars

Murder Among the Mormons

Handling: True crime-serie om avancerade bedrägerier som tar en dödlig vändning – och ordentligt skakar om en kyrka.

Premiär: 3 mars

Nevenka: Kampen mot sexuella trakasserier

Handling: Det första rättsfallet om sexuella trakasserier i Spanien blev en skandal. Hör huvudpersonen Nevenka Fernández berätta sin historia.

Premiär: 5 mars

Last Chance U: Basketball

Handling: En tränare med starka övertygelser hjälper unga män som hoppas kunna nå sin fulla potential i basket.

Premiär: 10 mars

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal

Handling: Dokumentär som undersöker hjärnan bakom idéen att få in barn till rika och berömda familjer på några av de främsta universiteten i USA.

Premiär: 17 mars

Seaspiracy

Handling: En passionerad filmskapare dokumenterar skadan som människor gör mot marina arter – och avslöjar en olycksbådande global konspiration.

Premiär: 24 mars

ARASHI's Diary Voyage

Avsnitt 24

Handling: Medlemmarna i Arashi reflekterar över sin tid som grupp och avslutar den 21 år långa resan med en sista konsert.

Premiär: Mars, ej satt datum

Foto: Netflix

Relaterade artiklar