Why are you like this, pet stars och into the beat på Netflix i april

Nya filmer och serier på Netflix i april 2021

Snabba Cash, Pet Stars och en musikalisk hyllning till Dolly Parton. April ser ut att bli en bra månad när det kommer till streaming. Här listar vi alla nyheter som kommer på Netflix!
7 orginalfilmer på Netflix som har premiär 2021
1:18

Efter reklamen: 7 orginalfilmer på Netflix som har premiär 2021

(1:18)

Slå på ljud

Ny månad betyder som vanligt nytt material på streamingtjänsterna. Här listar vi alla nya filmer, serier och dokumentärer som kommer på Netflix i april.

Nya serier på Netflix i april

Prank Encounters

Säsong 2

Handling: Skräckinjagande scener möter skrattretande spratt i den här dolda kameran-serien där vanliga människor ovetandes spelar huvudrollen i sin egen skräckfilm.

Premiär: 1 april

The Serpent

Säsong 1

Handling: Den hänsynslöse mördaren Charles Sobhraj valde ut sina offer bland västerländska resenärer i Sydostasien på 1970-talet. Baserad på chockerande verkliga händelser.

Premiär: 2 april

Snabba Cash

Säsong 1

Handling: En ambitiös affärskvinna, en charmig gängmedlem och en problemtyngd tonåring – under en desperat och smutsig jakt på pengar kolliderar deras världar.

Premiär: 7 april

The Wedding Coach

Säsong 1

Handling: Komikern (och den före detta bruden) Jamie Lee ger blivande äkta makar okonventionella men praktiska tips för att planera det perfekta bröllopet.

Premiär: 7 april

The Big Day: Collection 2

Säsong 1

Handling: För sex förlovade par får äktenskapet en spektakulär början i denna häpnadsväckande inblick i Indiens bröllopsindustri som omsätter flera miljarder dollar.

Premiär: 7 april

Dad Stop Embarrassing Me!

Säsong 1

Handling: En ensamstående pappa som äger ett sminkföretag kastas in i faderskapets invecklade värld när hans viljestarka tonårsdotter plötsligt flyttar in hos honom. Med Jamie Foxx i huvudrollen.

Premiär: 14 april

The Circle

Säsong 2

Handling: Status och strategi kolliderar i ett socialt experiment där onlinespelare flörtar, fjäskar och falskspelar för att vinna priset på 100 000 dollar.

Premiär: 14 april

Sisyphus

Säsong 1

Handling: Efter en oförklarlig händelse kommer en intelligent ingenjör farliga hemligheter på spåren – och möter en kvinna från framtiden som letar efter honom.

Premiär: 15 april

Hello, Me!

HELLO, ME! på Netflix

Säsong 1

Handling: En miserabel och inte speciellt framgångsrik kvinna tror att hon tappat sin gnista helt. Men en dag uppdagar sig hennes yngre jag – och kräver en förändring.

Premiär: 15 april

Why Are You Like This

WHY ARE YOU LIKE THIS på Netflix

Säsong 1

Handling: Tre bästisar måste hantera jobb, fritid, identitetspolitik, dejter och vilda utekvällar i den här satiriska serien om några vänner i 20-årsåldern som bor i Melbourne.

Premiär: 16 april

Luis Miguel – Serien

Säsong 2

Handling: Den mexikanske sångaren och superstjärnan Luis Miguel har hänfört publiken i och utanför Latinamerika i flera årtionden. Den här serien är en dramatisering av hans liv.

Premiär: 18 april

Zero

Säsong 1

Handling: En italiensk serie om en blyg tonåring som kan göra sig osynlig, men som måste få kontroll över sin förmåga och lägga konstnärsdrömmarna på hyllan för att skydda sitt kvarter.

Premiär: 21 april

Shadow and Bone

Säsong 1

Handling: Ondskefulla krafter konspirerar mot en ung soldat när hon avslöjar en magisk kraft som kan få hennes värld att bli förenad. Baserad på Leigh Bardugos Grisha-trilogi.

Premiär: 23 april

Sexify

Säsong 1

Handling: När en ung kvinna och hennes kompisar utvecklar en sexapp leder deras efterforskningar i erotikens värld till nya självinsikter.

Premiär: 28 april

The Unremarkable Juanquini

Säsong 2

Handling: Vad händer när en magiker råkar trolla bort en brottsling? Jo, han och hans familj hamnar i knipa. I säsong 2 av The Unremarkable Juanquini får vi följa familjerna Morales och Orduz som försöker gömma sig från polisen. En dramakomedi fylld av magi, kaos och spänning.

Premiär: 30 april

The Innocent

Säsong 1

Handling: En man råkar oavsiktligt döda en person och hamnar i en mardröm. Precis när han tror att allt är över och att han är en fri man så ringer telefonen...

Premiär: 30 april

Pet Stars

en katt blir fotograferad i Pet Stars på Netflix

Säsong 1

Handling: En realityserie om djur vars ägare vill att de ska slå igenom på sociala medier.

Premiär: 30 april

Nya filmer på Netflix i april

SÄg bara ja

säg bara ja på netflix

Handling: Den obotliga romantikern Lotte får sitt liv vänt upp och ner när hennes bröllopsplaner går om intet – samtidigt som hennes självupptagna syster förlovar sig.

Premiär: 2 april

SKY HIGH

Handling: När mekanikern Ángel faller för Estrella dras han in i Madrids kriminella värld och blir en måltavla för en obeveklig polis.

Premiär: 2 april

Concrete Cowboy

CONCRETE COWBOY på netflix

Handling: En rebellisk tonåring tvingas åka till sin pappa som han aldrig träffat över sommaren och knyter oväntade band till en grupp storstadscowboys. I rollerna syns Idris Elba, Caleb McLaughing och Jharrel Jerome.

Premiär: 2 april

Madame Claude

Handling: I 1960-talets Paris når Madame Claudes inflytande långt bortom prostitutionens värld – tills en välbärgad ung kvinna hotar att förändra allt.

Premiär: 2 april

Have You Ever Seen Fireflies?

Handling: Det upproriska underbarnet Gülseren hanterar ensamhet, kärlek och smärta mot en bakgrund av politiska oroligheter och sociala förändringar.

Premiär: 9 april

Thunder Force

Handling: Två gamla barndomsvänner återförenas som en brottsbekämpande superhjälteduo efter att en av dem utvecklat en behandling som ger vanliga människor superkrafter. I rollerna syns Melissa McCarthy och Octavia Spencer.

Premiär: 9 april

Night in Paradise

Handling: En gangster som blivit måltavla efter en brutal tragedi gömmer sig på ön Jeju, där han lär känna en kvinna som kämpar med sina egna demoner.

Premiär: 9 april

New Gods: Nezha Reborn

Handling: Fantasyfilm om Nezha som lever ett tillbakadraget liv som varubud och racingfantast, men när han stöter på gamla fiender måste han återuppväcka sina krafter för att skydda sina närmaste.

Premiär: 12 april

The Soul

Handling: En åklagare och hans fru undersöker ett uppmärksammat mord på en affärsman och upptäcker ockulta kopplingar, samtidigt som de måste fatta ett livsavgörande beslut.

Premiär: 14 april

Ride or Die

ride or die på netflix

Handling: Rei hjälper kvinnan hon har älskat i flera år att lämna sin våldsamme man. Under den efterföljande flykten börjar deras känslor för varandra växa sig allt starkare.

Premiär: 15 april

Love and Monsters

Handling: För sju år sedan lyckades Joel överleva när monstren nästan utplånade mänskligheten. Nu måste han lämna sin mysiga underjordiska bunker för att hitta sin gamla flickvän.

Premiär: 14 april

Ajeeb Daastaans

Handling: Dessa fyra kortfilmer undersöker hur plötsliga händelser kan få de jobbiga känslor som ofta finns i sargade förhållanden att bubbla upp till ytan.

Premiär: 16 april

Into the Beat

into the beat på Netflix

Handling: En tonårig balettdansös upptäcker hiphopen av en slump och ställs inför ett omöjligt val: att följa i sina föräldrars fotspår, eller göra det hon brinner för.

Premiär: 16 april

Stowaway

Handling: En thriller med Anna Kendrick i en av huvudrollerna. Besättningen på en rymdexpedition till Mars måste fatta ett omöjligt beslut när en fripassagerare äventyrar allas liv ombord.

Premiär: 22 april

Tell Me When

Handling: Arbetsnarkomanen Will tar en paus från det hektiska livet i Los Angeles för att uppfylla sin farfars sista önskan: att besöka sevärdheterna i Mexico City och bli kär.

Premiär: 23 april

Things Heard & Seen

Handling: Ett par från Manhattan flyttar till en by i Hudson Valley och upptäcker att deras äktenskap bär på ett olycksbådande mörker. Baserat på den hyllade romanen av Elizabeth Brundage.

Premiär: 29 april

THE DISCIPLE

Handling: En klassisk sångare drabbas av en existentiell kris när det han strävar efter blir allt för svårfångat. En film om självtvivel, uppoffring och en inre kamp.

Premiär: Ej bestämt datum

Nya dokumentärer på Netflix i april

De Magiska Anderna

Säsong 2

Handling: Res från Argentina till Colombia, genom Sydamerikas bergslandskap, och lär känna de människor vars starka band till Anderna har format deras liv.

Premiär: 1 april

Worn Stories

Handling: I denna roliga, varma och gripande dokumentärserie berättar vanliga människor fascinerande och udda historier om klädesplagg som betytt mycket för dem.

Premiär: 1 april

Dolly Parton: A MusiCares Tribute

Handling: I en stjärnspäckad kavalkad av musik och minnen hyllar flera legendariska artister Dolly Parton när hon utses till årets person av den ideella organisationen MusiCares.

Premiär: 7 april

This Is A Robbery: Världens största konstkupp

Handling: Året är 1990 och två män utklädda till poliser lurar sig in i ett museum i Boston, där de stjäl konstverk värda en förmögenhet. Det här är historien om den ökända kuppen.

Premiär: 7 april

Sann kärlek: Berättelsen om sex förhållanden

Handling: Sex par från olika delar av världen diskuterar kärlek och sina långvariga relationer i dessa intima och ömsinta porträtt som filmats under ett helt år.

Premiär: 13 april

Why Did You Kill Me?

Handling: Gränsen mellan rättvisa och hämnd suddas ut när en förkrossad familj använder sociala medier för att hitta personerna som låg bakom mordet på 24-åriga Crystal Theobald.

Premiär: 14 april

Naturens färger med David Attenborough

Handling: Zoologen och programledaren David Attenborough reser runt i världen för att utforska hur djuren använder sig av färger för att överleva.

Premiär: 22 april

Headspace: En guide till sömn

Handling: Lär dig sova bättre med Headspace. Varje avsnitt reder ut missuppfattningar, kommer med tips och avslutas med en guidad avkoppling.

Premiär: 28 april

Searching for Sheela

Handling: Journalister och fans möter Ma Anand Sheela när den ökända före detta talespersonen för Rajneesh-rörelsen återvänder till Indien för att ge intervjuer.

Premiär: Ej bestämt datum

Foto: Netflix

Relaterade artiklar
Nu filmas andra säsongen av Bridgerton – häng med bakom kulissen