Netflix nyheter november 2019

Netflix i november 2019 – här är alla nya filmer och serier

Ny månad betyder som vanligt nytt material på Netflix – och bland nyheterna den här gången hittar vi bland annat Call me by your name och Let it snow. Här är alla serier och filmer samlade!

När höstmörkret faller och vintern närmar sig lockar tv-soffan mer än någonsin. Passande nog släpper Netflix flera spännande nyheter under november månad – både när det kommer till tv-serier, filmer och dokumentärer.

Här har vi samlat alla månadens nyheter!

Filmer på Netflix – nyheter i november

Atlantique

Spännande dramafilm som utspelar sig i en förort till Dakar. Handlar om 17-åriga Ada som blir kär i byggnadsarbetaren Souleiman, som nyligen har återvänt efter att ha varit försvunnen ute till havs.

Datum: 29 november

Call me by your name

Dramafilm i romantikens tecken. Utspelar sig i i Italien år 1983 och handlar om hur 17-åriga Elio skapar ett starkt band till sin pappas karismatiske forskningsassistent Oliver. Berättelsen bygger på romanen med samma namn.

Datum: 7 november

Call me by your name har premiär på Netflix i november 2019

Call me by your name har premiär den 7 november.

Drive

Dramatisk actionfilm som handlar om en ökänd tjuv som samarbetar med en streetracer för att genomföra en stor kupp. Kuppen involverar ett farligt spel med myndigheterna – som har flera hemligheter i bagaget.

Datum: 1 november

Earthquake Bird

Dramafilm med svenska Alicia Vikander i en av rollerna. Berättelsen utspelar sig i Tokyo på 1970-talet, och handlar om en hemlighetsfull kvinna som misstänks ha mördat sin vän som plötsligt försvunnit efter deras triangeldrama med en fotograf.

Datum: 15 november

Grace of Monaco

När Grace Kelly, numera prinsessa av Monaco, får ett erbjudande om att återvända till Hollywood, funderar hon på saken – samtidigt som hon arbetar hårt för att hjälpa sitt land i en dispyt med Frankrike.

Datum: 1 november

Grace of Monaco har premiär på Netflix i november

Grace of Monaco har premiär på Netflix den 1 november.

Holiday in the wild

Dramafilm som handlar om Kate, som efter att hennes barn flyttat hemifrån, väljer att resa till Afrika på semester. Väl där hittar hon en ny mening med livet – och kanske också kärleken.

Datum: 1 november

Holiday Rush

Familjekomedi om en ensamstående pappa som olyckligtvis blir av med jobbet precis innan jul. Detta leder till att han och hans bortskämda barn måste lära sig vad äkta glädje är – på riktigt.

Datum: 28 november

House Arrest

Mörk komedi om en man som inte kan kontrollera sina rädslor och därför väljer att låsa in sig i sitt hem för att stänga omgivningen ute.

Datum: 15 november

Klaus

Animerad julfilm som handlar om hur en oväntad vänskap mellan en ung skandinavisk brevbärare och en tillbakadragen leksakstillverkare plötsligt tar liv. Filmens ledmotiv görs av ingen mindre än Zara Larsson.

Datum: 15 november

Let it snow

En kylig julafton drar en snöstorm in över den lilla staden – och för några av invånarna påverkar det allt från vänskap och kärlek till hela deras framtid.

Datum: 8 november

Mannen som trotsade tyngdlagen

Spännande drama om en pojke som har uppfostrats i avskildhet och växt upp till en märkvärdig man och internationell kändis. Men som längtar efter mänsklig kontakt.

Datum: 1 november

Min borttappade kropp

Animerad film om när en avhuggen hand reser genom Paris i jakt på sin ägare. Tar upp hur äventyr, ung kärlek och barndomsminnen plötsligt flätas samman.

Datum: 29 november

Min lillebror

Kriminalfilm som handlar om hur en tonåring tvingas anpassa sig till en helt ny omgivning på ett brutalt ungdomshem. Gör han inte det blir det svårt att överleva.

Datum: 22 november

Paradise Beach

Actionfylld drama som bygger på berättelsen om Mehdi och hans planer på att ge igen för gammalt groll. Han har nyligen kommit ut ur fängelset, men måste börja med att återförenas med sitt gamla gäng – som numera bor på en idyllisk plats i vackra Thailand.

Datum: 8 november

Sagan om Konungens återkomst

Filmen är del tre i Sagan om ringen-trilogin och handlar om Frodo och Sam som fortsätter sin vandring mot Domedagsberget i Mordor för att tillintetgöra Ringen. Med sig på resan har de varelsen Gollum.

Datum: 25 november

The Irishman

Dramatiskt kriminaldrama om en torpeds erfarenhet av organiserad brottslighet i USA efter andra världskriget.

Datum: 27 november

The King

Prins Hal måste gå från att vara en oansvarig festprisse till att bli en krigarkonung – och möta hot från in- och utsidan av slottets murar för att vinna slaget om England. Filmen är verklighetsbaserad.

Datum: 1 november

The Knight Before Christmas

En av årets nya julfilmer på Netflix. Handlar om hur en medeltida riddare plötsligt förflyttas till nutiden, där han faller för en naturvetenskapslärare som nästan tappat tron på romantiken.

Datum: 21 november

The Lego Movie 2

Duplo-aliens kidnappar Lucy och Batman, men lyckligtvis ger sig mästerbyggaren Emmet ut i rymden för att rädda dem.

Datum: 27 november

Tune in for love

En student och en tystlåten tonåring träffar varandra på ett bageri på 1990-talet. Sedan försöker de åter hitta varandra genom åren – men ödet tycks hela tiden hålla dem åtskilda.

Datum: 5 november

Wonder

En pojke med ett annorlunda ansikte har blivit hemundervisad hela livet, men nu ska han börja i en vanlig skola – och måste hitta vänner bland sina mobbare.

Datum: 1 november

Wonder har premiär på Netflix i november 2019

Wonder har premiär på Netflix den 1 november.

Serier på Netflix – nyheter i november

Atypical

Säsong 3

Komediserie som handlar om karaktären Sam som brottas med nya utmaningar när han börjar sitt första år på college.

Datum: 1 november

Atypical har premiär på Netflix i november

Atypical har premiär på Netflix den 1 november.

Busted!

Säsong 2

Sju amatördetektiver tar sig an olika mysterier för att komma närmare en lösning på den största gåtan av dem alla – nämligen vad som hände med projekt D.

Premiär: 8 november

Dolly Parton’s Heartstrings

Säsong 1

Dolly Partons klassiska countrylåtar har inspirerat till den här serien, som bygger på åtta berättelser om bland annat familj, tro och förlåtelse.

Datum: 22 november

Fab 5: We’re in Japan!

Säsong 1

Underhållande realityserie om Fab Five, som just nu befinner sig i Tokyo för att sprida glädje och lära känna kulturen. Därtill ska de självklart hjälpa fyra japaner med att våga vara sig själva.

Datum: 1 november

Fab 5: We're in Japan! har premiär på Netflix i november

Fab 5: We’re in Japan! har premiär den 1 november.

Final Space

Säsong 2

Gary och hans besättning ger sig ut på jakt för att hitta Quinn – samtidigt som de måste hantera flera märkliga incidenter under jaktens gång.

Datum: 24 november

Greenleaf

Säsong 4

Greenleaf är inne på sin fjärde säsong – och i den måste familjen stå starka när nya krafter tar kontrollen. Gömda hemligheter riskerar dock att splittra deras allianser.

Datum: 6 november

Green Eggs and Ham

Säsong 1

Animerad serie som handlar om karaktärerna Guy och Sam. Trots sina olikheter åker de på en resa tillsammans för att försöka rädda ett utrotningshotat djur, och under tidens gång lär de sig nya saker om bland annat hopp, vänskap – och mat.

Datum: 8 november

Hache

Säsong 1

Serie som utspelar sig i 1960-talets Barcelona. Handlar om Helena som vinner en kartelledares hjärta, samtidigt som hon finslipar de färdigheter som krävs för att nå organisationens topp.

Datum: 1 november

I’m with the Band: Nasty

Säsong 1

Popstjärnan Charli XCX är mentor för ett tufft tjejband, och under sin resa tillsammans med dem lär hon sig vad nyckeln till framgång faktiskt är.

Datum: 15 november

Ingen tittar på

Säsong 1

Komediserie om den rebelliske skyddsängeln Uli som är ny på jobbet, men trots det bestämmer sig för att gå sin egen väg. Något som leder till chockerande upptäckter om hur världen styrs.

Datum: 22 november

Leksaker vi minns

Säsong 3

Dokumentärserie som bjuder på en djupdykning i flera spännande historier om vår barndoms mest älskade leksaker.

Datum: 15 november

Little Things

Säsong 3

Romantiskt drama om karaktärerna Kavyas och Dhruvs. När deras relation går från att vara ett samboförhållande till att blir ett långdistansförhållande påverkas deras självkännedom och deras liv som par.

Datum: 9 november

Merry Happy Whatever

Säsong 1

Komediserie där Dennis Quaid spelar en viljestark pappa som försöker hantera julstressen, samtidigt som hans dotter tar med sig en ny pojkvän och tänker att han ska fira jul med dem.

Datum: 28 november

Mytho

Säsong 1

Elvira anar att hennes man har en affär med någon annan och låtsas vara allvarligt sjuk för att få hans uppmärksamhet. Lögnen får dock oanade konsekvenser.

Datum: 28 november

Naild It! Holiday!

Säsong 2

Naild It! Holiday! är tillbaka och Nicole Byer och Jacques Torres får sällskap av nya gästdomare för att se vilka julkatastrofer som väntar denna gång.

Datum: 22 november

Naild It! Holiday! har premiär på Netflix i november

Naild It! Holiday! har premiär den 22 november.

Narcoworld: Dope Stories

Säsong 1

Här utforskas alla aspekter av den globala droghandeln. Från Storbritannien och Frankrike till USA och Brasilien.

Datum: 22 november

Patriot Act with Hasan Minhaj

Säsong 5

Underhållande serie där Hasan Minhaj bjuder på skarpsynta betraktelser och nyanserade perspektiv på kultur, nyheter och politik.

Datum: 10 november

Scams

Säsong 1

Handlar om en ung man som drabbats hårt av Lehman-kollapsen och plötsligt börjar jobba med bluffsamtal. Hans nya karriär gör dock att han blir allt djupare indragen i den kriminella undre världen.

Datum: 6 november

Singapore Social

Säsong 1

Realityserie om ett gäng personer i Singapore som rör sig mellan allt från karriär och romans till familj.

Datum: 22 november

Sugar Rush: Julspecial

Säsong 1

Bakningsprogrammet Sugar Rush men i julkostym. Denna gång har nämligen alla programmets tävlingar vintertema.

Datum: 29 november 

The Club

Säsong 1

Dramaserie som handlar om ett gäng rika ungdomar från Mexiko som börjar sälja ecstasy. Något som gör att de får problem med både knarklangare, polis och sina egna familjer.

Datum: 15 november

The Crown

Säsong 3

The Crown säsong tre utspelar sig mellan 1964 och 1977 och handlar bland annat om hur Harold Wilson blev premiärminister för första gången.

Datum: 17 november

The Crown har premiär på Netflix i november 2019

The Crown har premiär på Netflix den 17 november.

The End of the F***ing World

Säsong 2

Nervkittlande dramaserie som utspelar sig två år efter James och Alyssas hårresande roadtrip, där en kvinna släpps ur fängelset och ger sig ut på jakt efter revansch.

Datum: 5 november

The End of the F***ing World har premiär på Netflix i november 2019

The End of the F***ing World har premiär den 5 november.

The movies that made us

Säsong 1

Ny serie som tar upp den verkliga historien bakom några av de jättefilmer som format flera generationer.

Datum: 29 november

The Stranded

Säsong 1

Nervkittlande serie som handlar om en grupp tonåringar som blir strandsatta på den avlägsna ön Andamansjön. När flera mystiska händelser inträffar inser de dock att de enda som kan rädda dem är de själva.

Datum: 14 november

The Yard

Säsong 2

Kriminaldrama som handlar om hur en chockerande sanning kommer upp till ytan samtidigt som Deniz kämpar med intriger, Kudret drar åt skruvarna och Ecem konfronterar ett växande hot.

Datum: 15 november

Till havs

Säsong 2

Nervkittlande thriller som utspelar sig på en lyxkryssare på väg från Spanien till Brasilien – där en rad mysterier inträffar.

Datum: 22 november

We are the Wave

Säsong 1

Dramaserie baserad på det världskända experimentet ”The Third Wave” som handlar om hur en historielärare i USA skapar en påhittad rörelse ­– med målet att visa hur fascism kan få fäste i samhället.

Datum: 1 november

Dokumentärer på Netflix – nyheter i november

Bikram: Yogalärare, guru, förövare

Många trodde att den karismatiske grundaren av det globala fenomenet bikramyoga hade allt – men så uppdagades flera chockerande anklagelser mot honom.

Datum: 20 november

Branden i Paradise

En dokumentär där överlevande berättar om den tragiska branden som ödelade staden Paradise år 2018. En brand som blev den dödligaste skogsbranden i Kaliforniens historia.

Datum: 1 november

Broken

Undersökande dokumentär som tar upp hur vårdslöshet och lögner vid marknadsföring av populära produkter kan få allvarliga konsekvenser för konsumenter.

Datum: 27 november

Maradona i Mexiko

Samhällsdokumentär om Maradona som kommer till Culiacán, hjärtat av Sinaloa-kartellen, för att rädda det lokala fotbollslaget – och kanske också sig själv.

Datum: 13 november

The Devil Next Door

En äldre man ställs inför rätta i Israel där han är anklagad för att vara den ökände koncentrationslägervakten som kallades Ivan den förskräcklige.

Datum: 4 november

Barnfilmer på Netflix – nyheter i november

Harvey-tjejerna för alltid!

Barnen styr på Harvey Street och där står glass mer eller mindre alltid på menyn. Samtidigt som det känns som att det är lördag hela veckan.

Datum: 12 november

Hej Ninja

Bästisarna Wesley, Georgie och Pretzel förvandlas plötsligt till ninjor och ger sin in en magisk värld där de löser problem och blir hjältar.

Datum: 1 november

Lama Lama

Barnboksfiguren Lama Lama får liv i en serien om familj, vänner – och nya påhitt.

Datum: 15 november

Minimonster räddar julen

Minimonstren får i uppgift att hitta jultomtens borttappade ren fortast möjligt.

Datum: 26 november

Sanna höstfestivalen

Det är dags att skörda babbeläpplen i Regnbågslandet – men Dyster-Suren vill annat. Kan Sanna och hennes vänner trots det rädda skördefesten?

Datum: 1 november

She-Ra och prinsessrebellerna

Cathra lovar att ervöra Etheria, samtidigt som Glimmer kämpar med sin nya roll och Adora och prinsessorna står inför nya och gamla faror.

Datum: 5 november

Trolls: Ett gäng med sväng!

Säsong åtta av serien om de små trollen i byn Trollby.

Datum: 22 november

Foto: Netflix

Läs mer:

Torka aldrig tårar utan handskar – och 10 andra nyheter på HBO i november