skrackfilm-the-kissing-booth

Netflix har gjort en skräckfilm av The Kissing Booth – se trailern!

The Kissing Booth är en av Netflixs populäraste filmer och så här i halloween-tider har de därför gjort en ny trailer till filmen, en skräck-trailer.

I våras kom filmen The Kissing Booth som snabbt blev en stor favorit hos många. Filmen blev extra populär när det kom fram att Joey King, som spelar Elle i filmen, och Jacob Elordi, som spelar Noah, är ett par på riktigt.

Under halloween är det i USA vanligt att unga kör bus eller godis och nu har Netflix gett alla Kissing Booth-fans lite godis. De har nämligen gjort om trailern till filmen och istället gjort den till en skräckfilm.

Test: Vem borde du dejta av Noah och Lee i The Kissing Booth?

Trailern är tyvärr fake men den ser trovärdig ut! Vi kan definitivt se The Kissing Booth vara en skräckfilm istället för en romantisk komedi.

Se trailern här under!

Det har diskuterats mycket kring om det blir en The Kissing Booth 2. Beth Reekles som skrivit boken som filmen är baserad på har skrivit flera noveller om Elle och Noah så material finns i alla fall. FRIDA träffade Jacob Elordi när han var i Stockholm och frågade honom om han tror att det blir en uppföljare. Hans svar kan du se i videon nedan.

Läs mer:
Tre tecken på att The Kissing Booth kommer få en uppföljare
Den här rollen kunde Noah Centineo ha spelat i The Kissing Booth
Sju saker du inte visste om The Kissing Booth

Foto: Netflix (montage)