Netflix bekräftar: Det blir en andra säsong av Young Royals

Älskade ni också Netflix-serien Young Royals som hade premiär i somras? Då kommer ni inte att bli besvikna över streamingtjänstens besked om en andra säsong!
TV: Se Omar Rudberg berätta om skådespelardebuten i Young Royals
1:32

Efter reklamen: TV: Se Omar Rudberg berätta om skådespelardebuten i Young Royals

(1:32)

– Vi har något riktigt spännande att dela med er, säger Edvin Ryding, som är en av skådisarna från Young Royals som dyker upp i Netflix senaste Instagramvideo.

Ja håll i er, hörni, det blir en säsong två av Netflix-serien Young Royals.

Då kommer Young Royals säsong två

I klippet på Instagram tackar skådisarna från Young Royals tittarna för all kärlek som de fått efter att serien hade premiär på streamingtjänsten i mitten av sommaren, och avslöjar samtidigt att det kommer att bli ännu en säsong av serien! I slutet av klippet får vi veta att Young Royals säsong två planeras att släppas på Netflix någon gång under 2022, men något exakt datum är inte satt.

Omar Rudberg och Edvin Ryding i Young Royals.

Omar Rudberg och Edvin Ryding i Young Royals.

I klippet på Netflixs Instagramkonto så ser vi, förutom Edvin Ryding som spelar prins Wilhelm, Omar Rudberg som spelar Simon, Nikita Uggla som spelar Felice, Malte Gårdinger som spelar August och Frida Argento som spelar Sara. Och kanske kan vi anta att de alla kommer att medverka i den kommande säsongen också, med tanke på hur glada de är över att meddela att det blir en säsong till!

Tv-serien blev väl mottagen av publiken, och tog sig också snabbt utanför Sveriges gränser – och därmed ökade även intresset för skådisarna. Omar Rudberg och Edvin Ryding som axlar huvudrollerna i serien har idag en bit över en miljon följare var på Instagram.

Vad får vi se i Young Royals säsong 2?

Ja, vi kommer att få ta del av prins Wilhelm och Simons relation ännu en gång. Men blir det mer kärlek, eller vänskap, eller inget utav det? Det återstår att se. Ännu finns det inga detaljer kring hur den andra säsongen av serien kommer att bli.

Expressen skriver att Lisa Ambjörn fortsätter som huvudförfattare till serien, och att Rojda Sekersöz har huvudansvaret för regin.

Foto: Netflix

TV: Se pekleken med Omar Rudberg, Edvin Ryding och Malte Gårdinger
1:55

Efter reklamen: TV: Se pekleken med Omar Rudberg, Edvin Ryding och Malte Gårdinger

(1:55)

Relaterade artiklar

Nikita och Frida från Young Royals om psykisk ohälsa, den perfekta fasaden – och hur man släpper den