Naya Rivera och Ryan Dorsey

Naya Riveras ex-man bryter tystnaden: ”Kan inte förstå”

Två veckor efter att Naya Rivera bekräftats död i en tragisk drunkningsolycka berättar nu hennes ex-make Ryan Dorsey om tomrummet hon lämnat efter sig. ”Jag kan inte förstå att detta är livet nu”, skriver han på Instagram.
Paren som visar att det finns äkta kärlek i Hollywood
Slå på ljud

Den 8 juli hyrde Glee-stjärnan Naya Rivera, 33, en båt för att tillsammans med sin son Josey Hollis, 4, ge sig ut på sjön Lake Piru i Kalifornien. Bara timmar senare hittades den fyraåriga sonen ensam på båten. När polisen kom till platsen berättade han att mamma hade badat, men aldrig kommit upp igen. Pojken ska även ha förklarat att mamma knuffat upp honom på båten innan hon försvunnit ner i vattnet. Efter ett intensivt sökarbete hittade polisen fem dagar senare Naya Riveras livlösa kropp.

Nu berättar sonens pappa och Naya Riveras ex-man, skådespelaren Ryan Dorsey, 37, om hur han hanterar smärtan av hennes död.

Gifte sig efter bruten förlovning

”Jag vet inte vad jag ska säga… jag är tacksam för vår tid ihop och resan som förde oss samman och gav oss den raraste och snällaste smarta lilla kille vi någonsin kunnat önska oss”, skriver Ryan Dorsey på Instagram.

Han förklarar att Naya Rivera lämnat efter sig ett tomrum i hjärtat.

”Jag vet inte om jag någonsin kommer att förstå det. Du var precis här… Vi var på baksidan och badade med Josey dagen innan. Livet är orättvist”, skriver han.

Naya Rivera och Ryan Dorsey

Naya Rivera och Ryan Dorsey var gifta mellan 2014-2018.

Ryan och Naya träffades 2010 och dejtade under en kortare period. Efter uppbrottet visade sig Naya vara gravid med Ryans barn och gjorde då en abort utan hans vetskap, vilket hon berättat öppet om. År 2014 inledde de en relation på nytt. Vid det laget hade Naya hunnit ha en treårig relation med sin Glee-kollega Mark Salling, och varit förlovad med rapparen Big Sean. Bara tre månader efter den brutna förlovningen med Big Sean gifte sig Naya istället med Ryan.

Parets av- och på-förhållande

I sina memoarer Sorry Not Sorry som kom ut 2016 förklarade Naya återföreningen med Ryan så här:

”När vi väl tog upp kontakten kände jag att ”Herre gud, det finns en anledning till att du dyker upp på nytt i mitt liv om och om igen, och att vi blir tillsammans på nytt varje gång”.

I september 2015 föddes deras son Josey och sommaren 2018 valde paret att gå skilda vägar.

”Jag kan inte förstå att detta är livet nu”, fortsätter Ryan i sitt inlägg på Instagram. ”Livet handlar om med- och motgångar men med Josey blir motgångarna lite färre eftersom en del av dig alltid kommer att vara med oss”.

Han konstaterar att det är bättre att förlåta och vara kärleksfull än att hysa agg mot andra människor.:

”Avslutningsvis vill jag bara säga, var snäll mot dig själv, var snäll mot andra, förlåt… släpp… och hyss inte agg…om du inte har någonting snällt att säga, försök att inte säga någonting alls”.

https://www.instagram.com/p/CDFBvPRgOVC/

Källa: InTouch Weekly

Foto: TT

LÄS MER:

Naya Riveras bästa uppträdanden i Glee – se dem här

Kändisarna som träffade sin partner via sociala medier

12 Netflix-serier för dagar då du vill gråta