kändisarnas mors dag

Mors dag 2021: Kändisarnas finaste hyllningar av mamma

Peg Parnevik, Pernilla Wahlgren, Carola och Sanna Nielsen med flera hyllar sina kära mammor på mors dag 2021. Se kändishälsningarna här!
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
0:54

Efter reklamen: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

(0:54)

Slå på ljud

Bonusmammor, adoptivmammor, änglamammor och mammor i himlen. På mors dag 2021 hyllar kändisarna sina egna mödrar och alla andras med fina inlägg i sociala medier. Här är några av dagens bästa hälsningar!

Nyblivna tvåbarnsmamman Kenza Zouiten Subosic

”Att vara er mamma är det bästa jag vet. Glad mors dag till mig, till min vackra mamma Catrine och till alla andra mammor där ute, änglamammor, bonusmammor, mammor som fortfarande väntar på sitt barn och mammorna i himlen”, skriver Kenza Zouiten Subosic som själv har två barn: Nikola och Danilo.

Peg Parnevik gratulerar mamma Mia

Peg Parnevik som delar mamma med de tre syskonen Penny, Philippa och Phoenix önskar Mia Parnevik en glad mors dag genom att posta en gullig bild i Instagram story.

Nykära Pernilla Wahlgren hyllar Christina Schollin

Puss, puss! Nykära Pernilla Wahlgren hyllar sin mor Christina Schollin med ett härligt bildspel och orden:

”GRATTIS min älskade lilla mamma på DIN Dag! Så lika vi är på så många sett! Fler än du tror..! Kramar från din snälla, omtänksamma, roliga, familjekära ”horder” till dotter. Älskar dig!”

Sarah Dawn Finer om att vara bonusmamma

”Glad mors dag till den mest fantastiska och underbart galna mamman Francie”, skriver Sarah Dawn Finer intill ett bildspel med sin egen mor och barnen Rennie Mirro och Zoie. Hon fortsätter:

”Jag är bonusMAMMA till barn i olika åldrar och mamma till en 4-årig flicka och en nyfödd pojke. Moderskap är någonting jag aldrig kommer ta för givet och alltid jobba hårt för att vara så bra jag bara kan vara på”.

Carola till adoptivdottern Zoe: ”Så glad”

Carola postar ett inlägg tillägnat adoptivdottern Zoe. Hon skriver:

”Jag är så glad att jag fick bli mamma igen till den här kramgoa tjejen! Tänker på alla barn som inte har några föräldrar eller någon som bryr sig om dem”, skriver hon.

”Min mor är i himlen så det får bli mys med barnen”.

Höggravida Carolina Gynnings babyshower på mors dag

Carolina Gynning som är höggravid med sitt tredje barn kombinerar mors dag med baby shower. På Instagram story visar hon upp bilder från dagen i solen. ”Blir firad av mina små älsklingar idag”, skriver hon.

Sanna Nielsen avslöjar sin graviditet

Sanna Nielsen vinner mors dag 2021. Hennes gravidavslöjande rev ned jubel från fans och kändisvänner.

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än...Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel. Vill säga stort grattis till alla mammor på mors dag och ett extra grattis till min egen mamma som gett mig livet och så mycket kärlek”, skriver hon intill en bild på sig och babybulan.

Foto: Instagram

Relaterade artiklar
Frustrerande beslut som föräldrar tagit i film
Peg Parnevik berättar om anledningen till tystnaden och dåliga måendet
Kenzas oro för sonen Danilo – berättar om tuffa händelsen