Stranger Things-skådisen Millie Bobby Brown och kändissonen Jacob Bongiovi har setts hand i hand på New Yorks gator.

Millie Bobby Brown uppges dejta Jon Bon Jovis son Jacob Bongiovi

Stranger Things-skådisen Millie Bobby Brown och kändissonen Jacob Bongiovi har setts hand i hand på New Yorks gator. Här är allt vi hittills vet om den ryktade romansen!
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då
1:14

Efter reklamen: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

(1:14)

Slå på ljud

I början av juni publicerade Jacob ”Jake” Bongiovi, Jon Bon Jovis 19-årige son, en bild på Instagram på honom och Millie Bobby Brown, där de sitter i en bil och poserar in i kameran – och han gör en pussmun. I inlägget skriver han ”bff”, följt av ett hjärta.

Så, är Millie Bobby Brown och Jake Bongiovi bästisar eller något mer? Det är frågan många ställer sig efter att de nu setts ihop, och fångats på bild, hand i hand på New Yorks gator.

Men att det skulle vara något annat än vänskap mellan dem har ingen av dem kommenterat.

Millie Bobby Browns dejtingliv genom åren

Men Millie Bobby Brown är inte känd för att dela med sig särskilt mycket av sitt privatliv, i alla fall inte de senaste åren. I början av 2020 kopplades hon ihop med Joseph Robinson, son till rugbyspelaren Jason Robinson, efter att hon på Snapchat delat en bild på honom och skrivit "LY" – vilket står för ”Love you”. De ska ha träffats under en semester på Maldiverna i slutet av 2019. Men ett par månader senare skvallrade en källa till The Sun att relationen fått ett slut, på grund av att de bråkade en del.

Innan det kopplades hon ihop med Romeo Beckham, son till Victoria och David Beckham, men efter månader av spekulationer så sa Millie att de endast var vänner.

Stranger Things-skådisens första offentliga relation var med Youtube-stjärnan Jacob Sartorius, 2018. Och då var Millie däremot lite mer öppen med relationen, där de båda visade upp sin kärlek i sina sociala kanaler. Men efter sju månader ihop fick relationen ett slut.

”Beslutet med Jacob och mig var helt ömsesidigt. Vi är båda glada och kommer att förbli vänner”, skrev Millie när hon bekräftade att de gått skilda vägar.

Jon Bon Jovis fyra barn

Jake är en av fyra i sångaren Jon Bon Jovis barnaskara. Jon Bon Jovi är också pappa till barnen Stephanie, Jesse och Romeo.

Jon Bon Jovi får en kram av Pink under Billboard Music Awards.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Mariah Careys oväntade vänskap med Stranger Things-stjärnan Millie Bobby Brown
Här är nya oväntade karaktärerna i Stranger things – Robert Englund gör debut
Millie Bobby Brown avslöjar nya detaljer om Stranger Things 4