Miley Cyrus och Cody Simpson

Miley Cyrus talar ut om nya kärleken – och pikar Liam Hemsworth

Miley Cyrus har hittat kärleken igen efter uppbrottet från Liam Hemsworth. I en livesändning på Instagram visar hon upp den nya pojkvännen – och förklarar att det är den första snälla kille hon någonsin träffat.

I december 2018 gifte sig Miley Curys och Liam Hemsworth, efter att ha haft ett på- och avförhållade i flera år. Men kärleken höll inte för evigt – och i augusti valde paret att gå skilda vägar.

Trots att det bara har gått ett par månader sedan skilsmässan har Miley Cyrus haft fullt upp. Kort efter att hon och Liam Hemsworth bestämt sig för att dela på sig inledde hon nämligen en kortare romans med modellen Kaitlynn Carter – och nu bekräftar skådespelaren och artisten att hon hittat kärleken igen.

Det var i början på oktober som Miley Cyrus avslöjade att det är den australiska sångaren Cody Simpson som har fångat hennes hjärta – och på Instagram höjer hon nu sin nya pojkvän till skyarna.

Antyder att Liam Hemsworth inte varit snäll

Det är Daily Mail som rapporterar om att Miley Cyrus i en livesändning på Instagram öppnat upp sig om sina känslor för den nya pojkvännen – och förklarar att han är den enda snälla kille hon någonsin träffat. Detta trots att Miley Cyrus och Liam Hemsworth varit tillsammans i nästan tio år sammanlagt.

– Jag har alltid trott att jag antagligen är gay eftersom jag tänkte att alla män är elaka. Men det är inte sant, säger hon i videon, enligt Daily Mail, och försätter:

– Det finns snälla personer där ute som råkar ha snopp. Jag har bara träffat en någonsin, och han är med i den här livesändningen, säger hon, och visar upp Cody Simpson.

Liam Hemsworth dejtar Maddison Brown

Sedan uppbrottet har Liam Hemsworth hållit låg profil, men för ett tag sedan sågs han tillsammans med skådespelerskan Maddison Brown. Paret fångades nämligen på bild i New York, och där syns det hur de håller handen, myser, kramas och pussas.

Maddison Brown är bland annat känd för att spela rollen som Kirby Anders i den amerikanska tv-serien Dynasty, som är baserad på den klassiska 80-tals-serien. Hon har även spelat Nicole Kidmans dotter i filmen Strangerland från 2015.

Foto: TT

Läs mer:

Se nya videon med Ariana Grande, Miley Cyrus och Lana Del Rey

Marc Jacobs och Miley Cyrus står upp för aborträtten i ny kampanj

Se nya bilderna från Miley Cyrus och Liam Hemsworths bröllop