Miley-cyrus-inga-bilder-Instagram

Miley Cyrus raderar allt från sin Instagram – fansens teori om varför

Något är på gång i alla fall om vi kollar in Miley Cyrus sociala medier. Hon har nämligen raderat alla sina bilder och fansen tror sig veta varför.

Miley Cyrus har alltid varit flitig i sociala medier och speciellt på Instagram där hon ofta lägger upp bilder och använder Insta-stories men numera är det knäpptyst.

Hon har nämligen raderat alla sina bilder och hennes profilbild är numera bara svart. På hennes twitter finns hennes gamla inlägg kvar men både hennes profilbild och bakgrundsbild är bara svarta. Även Mileys hemsida verkar det ha hänt något med då du bara möts av en svart bakgrund när du går in.

Miley Cyrus har raderat alla sina bilder på sitt Instagram-konto.

Miley Cyrus har raderat alla sina bilder på sitt Instagram-konto.

Något är alltså på gång och Miley är inte den första att göra något sånt här. Vi har tidigare sett både Taylor Swift samt Molly Sandén ta bort allt från sina konton för att därefter presentera en stor nyhet som exempelvis ett nytt album. Förutom nyheten brukar det också vara ett sätt för dem att börja om, som att de inte längre är den de var innan på samma sätt. Taylor Swift gick ju tydligt ut med att det här nu var ”nya” Taylor och Molly Sandén släppte ny musik på svenska vilket hon inte tidigare har gjort.

Den stora frågan nu är om det är något liknande Miley planerar. Hennes fans verkar i alla fall tro det. Flera skriver bland annat på Twitter att de tror Miley kommer släppa en stor nyhet samt att vi kommer få se en helt ny Miley. Frågan är bara när?

Läs mer:
Miley Cyrus: ”Det här är det viktigaste albumet jag gjort”
Miley Cyrus säger att den här Katy Perry-låten handlar om henne
Miley Cyrus om att vara pansexuell: “Jag har aldrig förstått mitt eget kön”

Foto: IBL