Miley Cyrus och hunden Mary Jane.

Miley Cyrus om sorgen efter hunden Mary Janes bortgång

I början av året meddelade djurvännen Miley Cyrus att hennes älskade hund Mary Jane gått bort, och än idag är sorgen stor. Men nu visar Miley Cyrus upp en ny liten familjemedlem!
Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärna
Slå på ljud

I början av januari berättade Miley Cyrus att hennes älskade hund, pittbull-mixen Mary Jane, hade gått bort. Något som lämnade henne förtvivlad, så pass att hon var tvungen att tillägna hunden en alldeles speciell sång med titeln: Mary Jane 5evr. Att hundens bortgång skulle drabba djurvännen hårt är inte konstigt, för djuren är utöver musiken något hon brinner passionerat för.

Sorgen efter Mary Janes bortgång

I veckan skrev Miley Cyrus om sorgen igen på Instagram:

”För snart två månader sedan lämnade min bästa vän den här världen, min adopterade gatuhund Mary Jane gick bort”, skriver hon på sina sociala medier och fortsätter:

”Men jag vet att hon inte är borta för alltid, det är bara hennes kropp som tog slut. Och hon sa aldrig farväl utan hennes ögon viskade till mig: 'Vi ses snart igen bästis'. Mary Jane var lojaliteten personifierad och hon skulle aldrig bryta ett löfte. Jag känner henne här nu när vi välkomnar vår nya familjemedlem Angel.”

Nu introducerar Cyrus nu en ny familjemedlem

En tid efter Mary Janes bortgång valde alltså Miley Cyrus att adoptera ännu en pitbull från ett hundhem. Miley Cyrus förklarar vidare att hon ser det som att det var Mary Jane som ”gav den nya hunden till henne”, och det är därför den nya vovven, som även den är en adopterad och tidigare herrelös hund, kallas just Angel.

”Mitt hjärta går itu så fort jag tänker på att Angel låg och sov på ett betonggolv i tre månader på hundhemmet innan Angel kom hem”, skriver hon.

Miley Cyrus är förälskad i sin nya vovve

Både Mary Jane och nya familjetillskottet Angel är pitbulls i någon form, en ras som Miley Cyrus hjärta slår extra hårt för. Vidare fortsätter hon att hylla sin nya lilla byracka Angel.

”Jag är hals över huvud förälskad. Jag är inte säker på om jag någonsin kommer kunna sova igen eftersom jag inte kan slita blicken från henne! Det är rätt coolt att ha en 'Angel' i koppel! Hela hennes aura är insmetad av den avlidna och stora Mary Jane. Länge leve kärleken, och kom ihåg att den aldrig dör”, avslutar hon samtidigt som hon slår fast att alla tårar man ser i hennes ögon på bilderna – är glädjetårar!

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Miley Cyrus är inte längre vegan – berättar om hälsoskälen
Selena Gomez – och 14 andra kändisar med oväntade mellannamn