Miley-Cyrus-Liam-hemsworth-brollop-gift-sig

Miley Cyrus och Liam Hemsworth har gift sig – se bilderna här

Miley Cyrus och Liam Hemsworth träffades första gången när de gjorde filmen The Last Song tillsammans. Sen dess har deras förhållande varit av och på men nu bekräftar de att de har gift sig.

Miley Cyrus och Liam Hemsworths kärlekshistoria började när de båda var med i filmen The Last Song. I filmen spelar Miley den rebelliska tonårsdottern som ska spendera sommaren hos din pappa. Väl där träffar hon Will (Liam) som får henne att se saker på nya sätt.

Miley och Liam spelade in filmen 2009 och det var första gången de sågs. Ett år efter det, så debuterade de som par på röda mattan under Oscars-galan.

Därefter har deras förhållande varit väldigt upp och ner. Redan 2012 förlovade de sig men gjorde senare slut. De blev sedan ihop igen och förlovade sig igen 2016. Under 2017 släppte Miley låten Malibu som är en kärlekslåt om Liam. I en intervju sa hon då att hon och Liam både behövde förändras och det var svårt att göra det tillsammans. Därför gjorde de slut tidigare och fick nu falla för varandra igen.

I helgen började det ryktas om att Miley och Liam gift sig efter att en vän till dem lagt ut bilder på Instagram som hintade om det. Bilderna föreställde Miley och Liam som höll i en tårtspade tillsammans. Miley var klädd i en vit klänning och Liam i kostym. Igår bekräftade Miley ryktena på Instagram där hon delade med sig av bilder från deras stora dag.

Bröllopet ägde rum den 23 december i parets gemensamma hem i Tennessee enligt Daily Mail. Se bilderna här under!

https://www.instagram.com/p/Br3Ul76hG3s/

https://www.instagram.com/p/Br3VA71h0Ov/

https://www.instagram.com/p/Br3VI2CBJkJ/

Läs mer:

Miley Cyrus raderar allt från sin Instagram – fansens teori om varför

Därför behövde Miley Cyrus och Liam Hemsworth göra slut

Så hyllar Miley Cyrus svensk jämställdhet

Foto: IBL