Miley Cyrus nya frisyr i hemmakarantänen – klippt av sin mamma

Ingen är så cool som Miley Cyrus! I ett inlägg på Instagram visar artisten nu upp sin nya look som fullkomligen skriker 80-tal.

Miley Cyrus är verkligen inte den som är blyg hos frisören. Genom åren har artisten experimenterat med en rad olika hårfärger och frisyrer, allt från glammigt Hollywoods-svall till tuffa spikes.

På grund av coronavirusets utbrott befinner sig sångerskan just nu i hemmakarantän, väl medveten om att hon har det betydligt bättre ställt än genomsnittet:

– Jag vet att jag är i en unik position, med en upplevelse av pandemin som skiljer sig från de flesta i landet och resten av världen. Visst har jag tvingats pausa mitt liv, men egentligen har jag ingen aning hur det egentligen är. Jag trivs i mitt space, kan sätta mat på bordet och har finansiell trygghet. Så är det inte för många andra, har hon tidigare berättat i en intervju med Wall Street Journal Magazine.

En bild på sångerskan och artisten Miley Cyrus på röda mattan.

Artisten Miley Cyrus befinner sig i hemmakarantän med sina nära och kära.

Här visar Miley Cyrus upp sin nya 80-talsfrisyr

Precis som många andra kändisar i karantän har Miley tagit tillfället i akt att experimentera med sin look. Tidigare i år sportade sångerskan en frisyr som inspirerats av den klassiska hockeyfrillan –  nu har hon klippt sig ännu kortare. Och det är faktiskt hennes egen mamma som agerat frisör den här gången.

I ett nytt inlägg på Instagram, som delats av artistens hårstylist Sally Hershberger, visar Miley upp den nya pixielooken:

”Jag har tränat Tish väl”, skriver Sally, och syftar på Mileys mamma Tish Cyrus.

https://www.instagram.com/p/CAX3j7CjW2c/

Enligt Hershberger var hon uppkopplad via FaceTime under klippningen för att hjälpa Miley och Tish, och guidade dem steg för steg genom att samtidigt klippa frisyren på en perukdocka:

– I stället för att bara instruera mina klienter gör jag klippningen fysiskt tillsammans med dem för att få det bästa resultatet, säger hon i en intervju med tidningen People.

Slutresultatet blev dock helt annorlunda än det var tänkt från början, men sångerskan kunde inte vara mer nöjd med frisyren, berättar hårstylisten:

– Miley älskar slutresultatet precis lika mycket som jag själv! Det är så coolt och vågat.

Miley Cyrus hår genom åren – med frisören Brad Mondo:

Foto: TT

LÄS MER: 

Se Kylie Jenners naturliga frisyr i hemmakarantänen

Ariana Grande visar upp sitt riktiga hår i hemmakarantänen

Hollywoodstjärnornas största hårförändringar