Miley-Cyrus-younger-now

Miley Cyrus: ”Det här är det viktigaste albumet jag gjort”

I dag släppte Miley Cyrus sitt nya album Younger Now. Det är hennes sjätte album och hon beskriver det som det viktigaste hon har gjort.

Vad är budskapet bakom det här albumet?

– Albumet handlar om att hitta fri form av ungdomlighet i vad jag gör och att behandla människor med medkänsla, kärlek och respekt, vilket är något som är viktigt för mig och min familj. Det är det viktigaste albumet jag har gjort.

Var spelade du in det här albumet?

– Jag har en studio hemma som vi kallar Rainbow Land Studios, eftersom den är som en regnbåge. Malibu är något som verkligen inspirerar mig så att kunna vara hemma, och runt mina djur och kunna hänga med mina grisar, och kunna säkerställa att den här skivan låter så mycket jag som möjligt.

Miley-Cyrus-nytt-album

Hur många hundar har du?

– Jag kan inte vara en dålig mamma, jag måste se till så att jag säger varenda en: Dora, MaryJane, Tonnie, Happy, Bean, Emu, Little Dog, det är alla. Jag skaffade Bean när jag inte fick. Jag skulle inte skaffat fler hundar för vi hade så många just då. Så jag gömde Bean i nästan två veckor för jag ville inte att någon skulle veta att jag gått över gränsen.

Hur var det att fota bilderna till Malibu tillsammans med Liam Hemsworth?

– Jag älskar att fota med Liam eftersom han verkligen vet vem jag är. Jag älskar också att människor får se honom på ett nytt sätt och se en annan talang än bara skådespeleri. Jag tycker att han är en riktigt bra fotograf.

Läs mer:
Därför behövde Miley Cyrus och Liam Hemsworth göra slut
Så hyllar Miley Cyrus svensk jämställdhet
Miley Cyrus om att vara pansexuell: “Jag har aldrig förstått mitt eget kön”

Foto: Sony Music