Margaux Dietz presenterar sin nya kille Sean Canning

Margaux Dietz presenterar sin nya kille Sean Canning

Margaux Dietz presenterar nu för första gången sin nya kille Sean Canning.
”Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon”, berättar hon i ett inlägg på sin blogg.

Videon kunde inte hittas

Margaux Dietz har funnit kärleken på nytt. I slutet av förra året började hon hinta om att hon börjat dejta någon ny, och för bara dagar sedan dök det upp en bild på henne och den då hemlige killen där de sitter tätt ihop. Och nu har Margaux Dietz gått ut med vem det är som hon gått och blivit kär i.

Han är Margaux Dietz nya kille Sean

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar hon vem hennes nya kille är.

”Det går åt väldigt mycket tid till att vara kär. Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon. Så nu får det räcka, här är han”, skriver Margaux och visar en bild på honom som hon fotat på mataffären.

”Det jag kan säga är att han heter Seán, vi har suttit ihop ett tag och vi spenderar varje minut som vi kan tillsammans”, förklarar Margaux vidare.

När Margaux under gårdagskvällen presenterade vem det är hon håller kär så kraschade hennes blogg, på grund av att så många nyfikna själar ville ta del av hennes kärlekslycka.

Margaux uppbrott från Emil och Jacob

I slutet av 2019 skilde hon sig från Jacob Liebermann, som hon gifte sig med samma år, och som hon har sonen Arnold, 3, med. Under sommaren 2020 presenterade hon Emil Ingemarsson som sin nya pojkvän, efter att de hängt ihop i ett par månader, men då utåt sett som vänner.

I början av oktober 2020 gick Margaux i sin podcast ut med att hon och Emil Ingemarsson valt att gå skilda vägar.

Foto: TT

LÄS MER:

Newkids första bild på nya flickvännen

Margaux Dietz första bild på nya kärleken

Här är Youtube-klippen som flest svenskar tittade på 2020