Margaux Dietz om läkarens ord efter testerna: “Kan vara en tumör”

Margaux Dietz om läkarens ord efter testerna: “Kan vara en tumör”

Margaux Dietz berättar nu att hon haft en jobbig tid bakom sig. Förra året upptäckte hon att hon hade bröstmjölk i brösten, och en läkare sa då att det kunde handla om en tumör. Men än har testerna hon gjort inte gett henne några svar.
TV: Margaux Dietz om oron över hälsoproblemet
0:51

Efter reklamen: TV: Margaux Dietz om oron över hälsoproblemet

(0:51)

Slå på ljud

På hennes sociala kanaler, både Instagram, blogg och Youtube, kan vi följa Margaux Dietz fullspäckade vardag. Hon fick sitt genombrott som influencer efter att hon publicerat en förlossningsvideo på Youtube, och i skrivande stund har klippet över 2,2 miljoner visningar.

Visar inte längre sonen Arnold

Sonen Arnold, 4, förekom flitigt i hennes kanaler förut, men för ett par månader sedan beslutade hon sig för att inte längre exponera honom för offentligheten. Beslutet kom efter att det uppstått en diskussion om huruvida man bör eller inte bör visa sina barn på sociala medier.

”Utvecklingen i sociala medier går väldigt fort. Därför har jag genom åren själv behövt tänka till, omvärdera egna beslut och sätta egna gränser. Bland annat beslutade jag i somras att inte längre ha med Arnold i kommersiella samarbeten. Och jag visar som ni märkt och kommenterat inte Arnold på samma sätt som tidigare”, förklarade Margaux Dietz i ett inlägg på sin blogg då.

Lever ihop med Seán Canning

Men avsaknaden av sonen är inget som fått hennes följare att backa. Skaran är fortsatt stor, och nu mera syns ofta även en annan person vi hennes sida, fästmannen Seán Canning.

I början av februari i år möttes vi av nyheten om att Margaux Dietz och Seán Canning förlovat sig, efter att Seán gått ner på knä och friat.

Margaux Dietz: ”Velat hålla det för mig själv”

Följarna känner Margaux Dietz som lättsam, glad och sprudlande. Men i sitt senaste inlägg på bloggen, med titeln ”En tumör?” berättar hon om något mer allvarligt.

”Vissa saker tycker jag är väldigt jobbiga att dela med mig av medan andra är lättare. I lördags la jag upp en video där jag berättade om något som jag har haft det jobbigt med ett tag. Det som hände förra året var att jag märkte helt plötsligt att jag hade bröstmjölk i brösten och det första en läkare sa till mig var att det kan vara en tumör i hjärnan”, skriver Margaux och förklarar att hon fortfarande inte fått några tydliga svar på vad det beror på:

”Sedan dess har vi inte fått några svar på vad som är fel, jag har gått på många tester, men velat hålla det för mig själv.”

Uppmaningen till andra i samma situation

Margaux möts av en hel del stöd från andra, och samtidigt av flera som varit med om samma sak.

”Det viktigaste är att ni kollar upp era värden hos läkare som jag gjorde för att se så det inte är något allvarligt”, uppmanar Margaux.

Foto: TT

TV: Här är kändisarna som vill att du vaccinerar dig
1:15

Efter reklamen: TV: Här är kändisarna som vill att du vaccinerar dig

(1:15)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Så såg våra influencers ut när de började sina karriärer
Allt om Margaux Dietz planerade höstbröllop med Seán Canning