Margaux Dietz bekräftar uppbrottet från Emil Ingemarsson

Margaux Dietz bekräftar uppbrottet från Emil Ingemarsson

Margaux Dietz och Emil Ingemarsson visade upp sin kärlek första gången i somras. Men nu berättar Margaux att relationen med Emil fått ett slut.
5 favoritmammor från tv och film
Slå på ljud

Margaux Dietz och Jacob Liebermann gifte sig under våren 2019, under en storslagen tillställning. Men bara månader efter att paret firat kärleken med alla sina nära och kära valde Margaux och Jacob att gå skilda vägar.

– Vi var bara inte kära i varandra över huvud taget. Ingenting liksom. Det var som två kompisar som bodde under samma tak, förklarade Margaux Dietz om uppbrottet från Jacob Liebermann i Bathina Philipsons podcast.

Jacob flyttade ut och Margaux bodde kvar i lägenheten som precis renoverats klart, och sonen Arnold, 3, bor nu hos sin mamma och pappa lika mycket.

Margaux Dietz relation med Emil Ingemarsson

I början av sommaren bekräftade Margaux att hon hittat kärleken på nytt, i någon som redan synts en hel del på hennes sociala medier. I en livesändning presenterade hon Emil Ingemarsson, som först var en nära vän till Margaux, som sin nya kärlek.

– Vi har träffats ett tag, sa hon då.

Vi har därefter kunnat ta del av Emil och Margaux kärlek på sociala medier. Men de senaste veckorna har paret inte synts ihop, Emil fanns till exempel inte på plats när Margaux firade sin 30-årsdag i slutet av september.

”Jag och Emil är inte tillsammans längre”

Nu berättar Margaux att relationen med Emil fått ett slut. I hennes nya podcast, som hon driver ihop med sin bror Theo Dietz, läser hon upp en rubrik som ska handla om hennes och Emils barnbesked, en rubrik hon ifrågasätter – eftersom att hon och Emil gått skilda vägar.

– Det som är så ledsamt med det här är ju att jag och Emil inte ens är tillsammans längre, säger Margaux Dietz i podcasten.

Varför relationen ska ha fått ett slut är däremot oklart.

Foto: TT

LÄS MER:

Margaux Dietz släpper egna produkter: X by Margaux

Margaux Dietz om pojkvännen Emil Ingemarsson: ”Han har gömt sig”

Margaux Dietz om dramatiska branden: ”Inget kvar”