Margaux och Jacob flyttar isär

Margaux Dietz avslöjande om krisen med Jacob – har flyttat isär

Nyligen valde Margaux Dietz och maken Jacob Liebermann att bo på varsitt håll i ett par dagar. Men nu har paret tagit steget längre. I en ny video på Youtube avslöjar Margaux att de inte längre bor ihop.

Det var i början av oktober som influencern Margaux Dietz, 29, gick ut med att hon och maken Jacob Liebermann, 34, hade de kämpigt. Efter frågor från följare som undrat om deras relation valde hon att berätta öppenhjärtigt om svårigheterna i relationen i ett blogginlägg.

”Ni är många som frågar om Jacob och mig och det har varit svårt att inte berätta allt för er men vi har det lite kämpigt just nu. Det har varit hektiska månader med fullt pådrag från alla håll och kanter. Vi älskar varandra, bor ihop och har fortfarande världens finaste familj som vi kämpar för. Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar vårt privatliv just nu”, skrev hon då.

I en video på sin Youtube-kanal förklarade hon sedan vidare:

– Jag har inte orkat visa upp så mycket om hur det är hemma och det är ju för att det har varit väldigt, väldigt jobbigt. Därför har jag umgåtts mer med kompisar, för det är dem jag får jättemycket stöd av. Det är självklart att jag och Jacob pratar och försöker lösa det här. Vi har försökt lösa det här i flera veckor, flera månader, sa hon i videon och fortsatte:

– Jag och Jacob är bästa vänner och vi älskar varandra över allting annat, men vi är bara mänskliga och allting går upp och ner. Livet är som det är. Jag hoppas verkligen att allting löser sig.

Bor inte ihop längre

Margaux Dietz har sedan fortsatt vara öppen med vad som händer i parets relation. På sin blogg har hon bland annat berättat att de ställt in en gemensam semester, för att istället ägna tid på varsitt håll. Nyligen avslöjade hon även att de bott isär i ett par dagar.

Lösningen att bo isär har nu visat sig bli mer permanent. I en ny video på Youtube berättar Margaux att hon och Jacob valt att flytta isär helt och hållet, vilket de båda har märkt har påverkat sonen Arnold, 2. Därför lägger de stor fokus på honom i nuläget.

– Han märker ju att någonting är lite annorlunda eftersom att jag och Jacob inte bor ihop längre, säger hon i videon.

Foto: TT/Karin Törnblom

Läs mer: 

Margaux Dietz om bröllopet: ”Nu jäklar kör vi!”

Här friar Margaux Dietz till sin Jacob – se videon

Margaux Dietz säljer sin lägenhet – spana in den här!