Marcus-Martinus-Nickelodeon

Marcus och Martinus i nytt program på Nickelodeon

I den nya säsongen av Hey Nickelodeon kommer vi bland annat att få se Marcus och Martinus som ska ge ledtrådar till programledarna.

Den nya säsongen av Hey Nickelodeon har premiär idag. I programmet kommer YouTube-stjärnan Vlad Reiser och radioprofilen Athena Afshari att utmana varandra i olika utmaningar. De kommer också att få hjälp av en välkända gäster som Sean Banan, William Spetz, Dolly Style och De Vet Du.

nickelodeon-nytt-program

Athena Afshari och Vlad Reiser är programledare.

Läs mer: Marcus & Martinus får eget nyhetsprogram – så kan du se det

I varje avsnitt är det en ny utmaning. Ledtrådar om vilka utmaningarna programledarna kommer att ställas inför ges av inga mindre än Marcus och Martinus.

– Att få vara med i Hey Nickelodeon har varit superkul och vi har gjort vårt bästa för att ge så svåra ledtrådar som möjligt, säger artisterna Marcus och Martinus i ett pressmeddelande.

När programledarna kommit på vad de ska göra kommer de lämna studion för att göra utmaningen. De kommer bland annat gå genom Lustiga huset i sumodräkter, göra en gigantisk pizza samt gå med 10 hundar i koppel genom en hinderbana (som är full med korvar).

Hey Nickeloden har premiär i dag på Nickelodeon och visas måndag till fredag klockan 17.25.

Läs mer:
OMG! Marcus och Martinus har släppt en ny låt – Lyssna här!
Första trailern för Marcus och Martinus film har släppts (se den här!)
Då har Marcus och Martinus film premiär i Sverige

Foto: Nickelodeon