Marcus-martinus-universal

Marcus & Martinus till FRIDA: "Så ser vårt kärleksliv ut"

Marcus & Martinus är aktuella men nya singeln Love You Less. FRIDA fick en pratstund med killarna och vi snackar musik, kärlek och hur corona påverkat dem. Se intervjun här!

Äntligen har vår norska tvillingduo, Marcus & Martinus, släppt nya poplåten Love You Less! Singeln är deras första för i år och som låtnamnet skvallrar handlar den om kärlek.

Love You Less handlar om en tjej som inte riktigt kan bestämma sig för vem hon älskar, om det är mig eller Marcus. Hon tänker att gräset alltid är grönare på andra sidan, förklarar Martinus till FRIDA.

– Oavsett vilket val hon gör, så kommer varken jag eller Martinus älska henne mindre, fyller Marcus i.

Hur var det att filma låtens musikvideo under coronapandemin?

– Vi har inte spelat in musikvideos på ganska länge så det var roligt att få göra det här. Men naturligtvis fanns det regler som vi var tvungna att förhålla oss till, som till exempel hur många som fick vara på plats under inspelningen och att man var tvungen att bära mask i sminket. Men det gick ju bra och det var väldigt kul att få göra en musikvideo igen.

På vilket sätt har corona på påverkat er?

– Corona har påverkat oss väldigt mycket. Vi har varit isolerade och inte kunnat gjort så mycket här hemma. Men vi försöker ändå jobba på och planerar inför nästa år. Vi kommer att släppa mer musik så det blir väldigt kul. Vi skulle egentligen ha varit på Europaturné nu men på grund av corona så har det inte blivit av. Så det känns tråkigt, berättar Martinus.

Ni fyllde ju 18 tidigare i år, vad är det bästa med att vara 18?

– Att vi får köra bil. Vi har körkort så vi kan ta oss vart vi vill. På helgerna brukar vi åka till en närliggande stad där vi brukar träffar kompisar och så. Det är mysigt, svarar Marcus.

Hör Marcus och Martinus berätta mer om deras nya musik, hur det går med kärlekslivet och om deras Sverigeplaner.

Se klippet här!

Marcus & Martinus i stor intervju med Frida
Slå på ljud

Video: Hannah-Fina Rohrmüller

Foto: Universal Music Sweden

Läs mer:

Test: Vem av Marcus & Martinus borde du dejta?

Nio kända tvillingpar – från Marcus & Martinus till The Dolan twins

16 kändisar som har varit bästa vänner sedan de var barn