Marcus-Martinus-Kronprinsessan-victoria

Marcus & Martinus hyllar kronprinsessans Victoria med nyskriven låt

Ikväll uppträder Marcus & Martinus för hela kungafamiljen på Kronprinsessan Victorias födelsedag. Nu avslöjar de att de kommer att uppträda med en ny låt skriven till just henne.

I dag fyller kronprinsessan Victoria 40 år. Det firas som vanligt med en stor tillställning på Öland där bland annat Marcus & Martinus ska uppträda. I ett pressmeddelande avslöjar nu killarna att de ska sjunga en ny låt som de skrivit till kronprinsessan.

Läs mer: Så kan du se Marcus & Martinus uppträdande i dag

Låten heter On this day och är skriven av Marcus & Martinus tillsammans med Tommy La Verdi och Jesper Borgen.

– Det är en stor ära för oss att uppträda på den stora dagen för kronprinsessan. Extra spännande för att vi aldrig har framfört den här låten förr! Jag tror att Kronprinsessan kommer känna igen sig i texten och hoppas att hon kommer gilla den, säger Marcus i ett pressmeddelande.

De har även släppt en liten del av texten som är följanden: ”… underneath a summer sky you could hear a baby cry…” och ”the miracle of life had begun and put a smile upon the face sun…”.

– Vi har inte mött den svenska kungafamiljen förut, så det är väldigt kul att bli inbjuden. Och att uppträda för dem kommer bli helt fantastiskt! Vi tycker det är en väldigt fin låt som vi är väldigt glada att vi kan få ge i present till kronprinsessan Victoria, säger Martinus i pressmeddelandet.

Killarna kommer också att uppträda med låtarna Elektrisk, First Kiss och Like it like it.

Läs mer:
Test: Vem av Marcus & Martinus borde du dejta?
Vem vet mest om Marcus & Martinus – Marcus eller Martinus?
Marcus & Martinus om nya låten: ”Den handlar om förälskelse”

Foto: IBL