Fyra personer åker båt i Outer banks

Madelyn Cline och Chase Stokes från Outer Banks bekräftar relationen

Det har länge ryktats om att Madelyn Cline och Chase Stokes från Netflix serie Outer Banks är ett par. Nu bekräftar de relationen.
10 serier med högsta betyg på IMDb
Slå på ljud

Outer Banks är en av Netflix största sucéer i år. Det är en serie som innehåller allt från snygga skådisar och kärlek till mörka hemligheter och vänskapsband.

Det här är Outer Banks på Netflix

Serien utspelar sig i North Carolina och kretsar kring det segregerade Outer Banks, en lyxig semesterort för de allra rikaste. John Booker Rutledge tillhör dock den andra kategorin invånare, en fattig surfarkille som knappt har några pengar alls.

När John får chansen att förändra sitt liv tvekar han inte en sekund. Hans försvunna far sägs nämligen ha gömt en guldskatt värd en miljard kronor, och John och hans vänner ger sig ut på en dramatisk jakt för att hitta den.

Ungdomarna i Outer Banks.

Kärlekshistorien mellan John B och Sarah

John i Outer Banks med uppknäppt gul skjorta och en scarf runt halsen

Chase Stokes spelar John Booker i Outer Banks.

Huvudrollen John Booker spelas av skådisen Chase Stokes. I serien är karaktären Sarah förtjust i John B. Hon tillhör egentligen den rikare delen av Outer Banks men följer med på jakten efter pengar trots allt. Hon skyller på sin rebelliska sida, men sanningen är att hon vill vara nära John B.

Deras kärlekshistoria med klasskillnader och förbjuden kärlek har fått många att likna dem vid Romeo och Julia.

Sarah i outer banks ler

Madelyn Cline gör rollen som Sarah Cameron.

Madelyn Cline och Chase Stokes bekräftar relationen

I våras började rykten cirkulera att Madelyn Cline och Chase Stokes skulle vara förälskade även utanför serien. De började kommentera gulligt på varandras Instagrambilder, och under coronapandemin har de suttit i karantän tillsammans.

Efter månader av rykten bekräftar nu Chase Stokes relationen. Det är på Instagram som stjärnan har lagt upp en rad bilder och storys på sin skådespelar-kollega. De har en romantisk dejt på stranden och delar vin och god mat ihop.

https://www.instagram.com/p/CBbthiKpO3H/

”Cats outta the bag”, skriver Chase Stoke i ett inlägg där man ser de bådas fötter och en filt med mat. Uttrycket är engelskt och betyder direkt översatt ”katten är ute ur påsen”, vilket i sin tur ska syfta till att något äntligen är avslöjat.

Madelyn Cline svarade snabbt med en kommentar under bilden:

”Jag har fallit och jag kan inte komma upp”, skriver hon och syftar på att hon har fallit pladask för sin kollega.

Foto: Netflix, TT

LÄS MER: 

Här är verklighetens Outer Banks – se bilderna på staden

Andra serier att titta på om du gillar Outer Banks

Så gamla är skådespelarna i Outer Banks i verkligheten