Madelaine Petsch om Cheryls nya kärlek i Riverdale

Madelaine Petsch om Cheryls nya kärlek i Riverdale

Cheryl Blossoms kärleksliv har inte tagit så stor plats i Riverdale, men nu verkar det bli ändring på det. Madelaine Petsch berättar nu om vad vi kan förvänta oss i kommande avsnitt.

Bughead och Varchie tar stor plats i Riverdale men när det kommer till Cheryl har det inte funnits så mycket kärlek. Nu har Madelaine Petsch, som spelar Cheryl Blossom, berättat att det i nästa avsnitt kommer bli mer fokus på det. Vem hon faller för är däremot hemligt.

– Jag tror att en del kommer bli överraskade och jag tror att andra verkligen visste att det skulle bli så, säger hon till Elle.com.

Sedan tidigare gissar många på Josie McCoy efter avsnittet där vi fick se att Cheryl var hemligt besatt av henne. Det skulle också kunna vara Toni Topaz, efter att seriens skapare Roberto Aguirre-Sacasa lagt upp en bild på de två på Instagram.

Madelaine Petsch berättar om när hon insåg att Cheryl inte bara gillar killar.

– Jag är otroligt hedrad över att ta in fler bisexuella tjejer på tv. Jag tycker att det känns som att det är extremt ovanligt att hitta en tjej som är bisexuell och inte antingen lesbisk eller hetero i tv-serier. Jag tycker det är grymt att vi lever i en generation där jag kan spela en karaktär som inte sätter en etikett på sig själv och att det är någonting som finns i världen och att det är socialt accepterat.

Hon fortsätter:

– Jag tror att det är viktigt att säga att Cheryl nödvändigtvis inte bara är bisexuell. Hon behöver inte sätta en etikett på sig själv. Hon älskar den hon älskar och det är en stor del av vad vi lever i just nu. Jag hoppas att det fortsätter så för resten av mitt och hela mänsklighetens liv.

Läs mer!
Här är allt vi hittills vet om Riverdales musikalavsnitt
Test: Välj en outfit och få reda på vem du är i Riverdale
10 tecken på att du är beroende av Riverdale

Foto: The CW