Louis Tomlinson kände sig bortglömd i One Direction

Louis Tomlinson kände sig bortglömd i One Direction

Som en del av världens största pojkband är det lätt att jämföra sig med de andra bandmedlemmarna. I en ny intervju berättar Louis Tomlinson om hur han kände sig bortglömd i One Direction.

De var världens största pojkband och sålde ut arenor runt om i världen. Trots det kände sig Louis Tomlinson osäker – och bortglömd. I en intervju berättar han hur han jämförde sig med de andra killarna i One Direction.

– De andra har alltid varit… Som Niall, till exempel. Han är den mest underbara killen i världen. Glad och lycklig irländare, utan någon som helst arrogans. Och han är orädd. Zayn, på den tiden. Han kunde relatera till mina nerver. Under första året var vi båda minst självsäkra, säger Louis till The Observer.

Han fortsätter:

– Men Zayn hade en fantastisk röst. Liam hade alltid bra scennärvaro, och det hade Harry också. Harry är väldigt cool. Liam får igång publiken och dansar lite… Och sen är det jag. Om det var några dåliga nyheter som behövde ges till skivbolaget så blev jag alltid utsedd till att ha den diskussionen.

Känslan startade redan under X Factor, då han inte fick synas och höras lika mycket som resten av gruppen.

– Jag sjön inte ett enda solo under X Factor. Men när du tänker på hur det känns, att stå på scenen varje vecka och tänka: ”Vad har jag gjort för att bidra med någonting här? Sjunga en lägre stämma som du inte kan höra?”, minns han.

Läs också:
17 tatueringar inspirerade av One Direction
14 gånger One Direction sjunger om sex
Sju saker vi saknar med One Direction extra mycket varje dag

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL

Källa: Just Jared jr