Louis Tomlinson greps av polis på flygplats

Louis Tomlinson greps av polis på flygplats

One Direction-medlemmen Louis Tomlinson greps under helgen av polisen på en flygplats i Los Angeles. Enligt uppgifter ska Louis ha gett sig på en fotograf.

Det var när Louis Tomlinson och Eleanor Calder skulle hämta ut sitt bagage vid LAX airport i Los Angeles under fredagskvällen som händelsen ska ha inträffat, uppger TMZ. Enligt tidningen ska Louis ha blivit irriterad på en fotograf som han tyckte var alldeles för närgången. Louis tog då tag i mannen och försökte få honom att sluta fota, varpå det blir bråk och fotografen föll omkull.

Läs mer: Här firar Louis Tomlinson och Briana Jungwirth sonen Freddies 1-årsdag

Även Eleanor ska ha hamnat i bråk med en kvinna som försökte fånga henne på bild vid tillfället. Polisen anlände sedan till platsen och grep Louis, som misstänkt för misshandel. Louis släpptes senare på lördagen.

Louis pressansvariga bekräftar händelsen, men menar att det var fotografen som provocerade Louis och att det därför var han som skapade bråket.

– Fotografen provocerade och orsakade bråket som uppstod med Louis. Det är inte första gången en fotograf har skapat bråk med en känd person. Medan grälet pågick med fotografen gick tre andra personer till angrepp mot hans flickvän, och då gick han gick in och försvarade henne, säger Louis representanter till TMZ.

Det har tidigare ryktats att Louis och Eleanor är ett par igen, och många ser nu det här uttalandet från Louis team som en bekräftelse på att det stämmer.

Läs mer:
Liam Payne: ”One Direction kommer att återförenas”
Louis Tomlinson förbjuder ordet Larry på Instagram
One Direction vann en Brit Award – se Liams fina tacktal

Foto: IBL