Louis-Tomlinson-hatar-One-Direction-namn

Louis Tomlinson avslöjar att ingen i One Direction gillade bandnamnet

I helgen debuterade Louis Tomlinson som domare i The X-factor. Under programmet avslöjade han också att han och killarna i One Direction inte gillade deras bandnamn egentligen.

Det är snart tre år sedan One Direction bestämde sig för att ta en paus och istället satsa solo. Sen dess har de alla gjort andra projekt samt släppt egen musik.

Louis Tomlinson har släppt flera singlar och nu har han även fått ett annat nytt jobb. Han har nämligen återvänt till The X-factor, men den här gången som domare tillsammans med Simon Cowell, Robbie Williams och Ayda Field.

I lördags hade programmet premiär och enligt Teen Vouge ska Louis direkt ha dissat bandnamnet One Direction.

Det var när pojkbandet No Labels intog scenen som Louis avslöjade att han och hans bandmedlemmar inte gillade namnet One Direction.

– Ni vet, det är en grej med namn, jag tror ingen av oss någonsin var ett stort fan av One Direction. Om du tänker på namnet, så är det ett ganska fånigt namn, sa Louis till killarna i No Labels innan deras uppträdande.

Varken Louis eller Simon Cowell gillade heller No Labels uppträdande och Louis ska ha sagt att allt de gjorde var sånt de försökte undvika i One Direction.

Efter att Louis avslöjat sina känslor kring namnet One Direction tog flera fans till Twitter för att berätta hur sårade de var. För några veckor sedan väcktes hopp hos många 1D-fans efter att turnédatum för One Direction dykt upp på en hemsida i Australien. Turnén togs dock snabbt ner och ingen har kommenterat vad det handlade om.

Läs mer:
Turnédatum för One Direction har dykt upp – nu tror fansen på återförening
Liam Payne avslöjar vem i One Direction han var avundsjuk på
Då släpps Niall Horans andra soloalbum – vilket kan stoppa en återförening av One Direction

Foto: IBL