Lili Reinhart Cole Sprouse

Lili Reinhart om uppbrottet med Cole: "Ni vet inte ett skit"

Efter ryktena om att Lili Reinhart och Cole Sprouse gjort slut har nu skådisarna själva publicerat bilder på dem ihop. Nu undrar Riverdale-fansen: är de fortfarande ett par?

Bara dagar efter att amerikanska medier rapporterat att Riverdale-stjärnorna Lili Reinhart och Cole Sprouse gjort slut har skådespelarna publicerat ett magasinomslag på dem där Cole omfamnar Lili, vilket i sin tur skapar ännu mer förvirring kring parets relation. Är de fortfarande ihop eller är det över?

”JUST NU: En källa har bekräftat att ingen av er vet ett skit”, skriver Lili till bilden.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Det är uppenbart att Lili är irriterad över mediernas spekulationer kring hennes relation till Cole. Kan detta vara ett sätt för henne att markera att de fortfarande har känslor för varandra?

– Ingen vet hur länge vi har varit tillsammans, och ingen kommer veta förrän vi är redo att avslöja det. Ingen vet hur vi blev kära, förutom våra närmsta vänner och vi själva. Det är verkligen speciellt, berättar Reinhart för W Magazine och fortsätter:

– Om och när vi gör slut i serien, jag vet inte… Det är konstigt att arbeta som skådespelare. Man måste hantera skit som ingen annan behöver gå igenom.

Läs mer:

Trailern är här! Se Lili Reinhart spela strippa i nya filmen ”Hustlers”

Se skådisarnas behind the scenes-bilder från Riverdale säsong 4

Nio saker du inte visste om Riverdale-stjärnan Cole Sprouse

Foto: W Magazine och TT