Lili Reinhart och Cole Sprouse tittar åt varsitt håll och är sura

Lili Reinhart och Cole Sprouse från Riverdale har gjort slut

Efter tre år tillsammans gör nu Riverdale-paret Lili Reinhart och Cole Sprouse slut, det uppger källor till amerikansk media. Skådespelarna ska dock fortfarande vara goda vänner.

Från första början, när Betty och Jughead blev ”Bughead” i tv-serien Riverdale, hoppades fansen på att skådespelarna Lili Reinhart och Cole Sprouse skulle börja dejta i verkligheten. Våren 2017 började ryktena ta fart på allvar, och de två skådisarna sågs hänga allt mer med varandra – även utanför inspelningarna.

Riverdale-paret bekräftar relationen

Paret ville till en början inte bekräfta sin relation och i en intervju med sajten Entertainment Weekly dementerade Cole Sprouse romansryktena.

– Ända sedan showen startade har folk velat att jag och Lili ska bli ihop. Fansen har velat para ihop varenda skådespelare i den här showen för att det ska bli på riktigt. Det är glädjande att höra fansen prata om oss på det sättet för det betyder att vi har ett så bra samspel att folk vill att det ska vara på riktigt.

Men så på Met-galan 2018 gjorde Cole Sprouse och Lili Reinhart entré på röda mattan ihop, och de började äntligen att visa sin kärlek öppet.

Lili Reinhart och Cole Sprouse Metgala 2018

Lili Reinhart och Cole Sprouse på Met-galan 2018.

Har Cole Sprouse och Lili Reinhart gjort slut?

Men för ett år sedan började det ryktas om att paret hade gjort slut. Under eventet Comic Con höll paret avstånd från varandra och enligt en källa ska Cole Sprouse ha sagt till en av gästerna att det var över mellan honom och kollegan.

Har Lili Reinhart och Cole Sprouse gjort slut?

Stämningen var minst sagt frostig mellan kollegorna.

Bara dagar senare röt Lili dock ifrån och skrev på Twitter att man inte ska tro på allt man läser.

”Tro inte på allt ni läser på nätet ungar. Och nyhetskällor bör försöka vara lite mindre taskiga. ‘Säkra källor’ kan dra åt helvete”, skrev skådespelerskan.

Relationen är över

Trots att paret sagt ifrån har det envisa ryktet om att de gjort slut hängt sig kvar. Nyligen fick deras Riverdale-kollega Skeet Ulrich, som spelar Cole Sprouses pappa i serien, en fråga om paret under en livesändning på Instagram.

”Tycker du att Cole Sprouse och Lili Reinhart är ett gulligt par?” löd frågan.

Skeet Ulrich svarade då att de två var ett fint par, med betoning på just ordet ”var”.

Nu skriver sajten tidningen Page Six att det definitivt är över mellan Riverdale-stjärnorna.

– Cole och Lily gjorde slut innan pandemin slog till, och de har suttit i karantän separat. De är fortfarande goda vänner, uppger en källa.

Paret själva har inte kommenterar uppgifterna ännu.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Cole Sprouse och Lili Reinhart på kärlekssemester – se bilderna här

Lili Reinhart om uppbrottet med Cole: ”Ni vet inte ett skit”

Lili Reinhart om att spela in kyss-scener med Cole Sprouse