Lili-reinhart-cole-sprouse-forsta-intryck

Lili Reinhart avslöjar sitt första intryck av Cole Sprouse – och det var inte bra

Cole Sprouse och Lili Reinhart är mångas favoritpar. I en ny intervju avslöjar Lili vad hennes första intryck av Cole var och det var inte vad vi väntade oss.

I tv-serien Riverdale spelar Cole Sprouse Jughead som är tillsammans med Betty, som spelas av Lili Reinhart. Förutom att de är ett par i serien är de också det i verkligheten, även om de aldrig riktigt bekräftat det.

I en intervju med Glamour fick Lili och Cole samt Vanessa Morgan, Madelaine Petsch och Casey Cott göra ett kompis-test, där de bland annat fick ge varandra komplimanger och göra olika test som att kramas i en minut.

Läs mer: Har Archie blivit en serpent? Se nya trailern till Riverdale säsong 3

De fick också berätta om sina första intryck av varandra och Lilis av Cole var inte särskilt bra.

– Jag tyckte hans röst var så irriterande, det var mitt första intryck. Men nu har den växt hos mig, säger Lili i videon.

Cole beskriver Lili som svår i början.

– Lili var svår att komma nära. Hon var väldigt blyg och reserverad. Jag tror det var ungefär halvvägs in i säsongen som hon började låta folk komma nära på riktigt, säger Cole.

De fick också båda ge varandra komplimanger där Lili sa att Cole jobbar så hårt och att han är en av de smartaste hon känner. Cole sa att Lili är en väldigt omtänksam person och att hon alltid tar hand om alla.

Vanessa och Madeleine gav också varandra fina komplimanger och visade att de verkligen är BFFs i verkligheten. Casey fick vara med Cole och Lili som båda sa fina saker om honom som att han alltid får alla att se saker positivt.

Läs mer:
Vem är Gargoyle King? Riverdale-fansens bästa teorier
Allt vi vet om sekten i Riverdale säsong 3
Här är filmerna som Riverdale-skådespelarna kommer att vara med i

Foto: IBL