Lili Reinhart och Cole är fortfarande ihop

Lili Reinhart avslöjar sanningen om relationen med Cole Sprouse

Det har varit många turer kring Lili Reinharts och Cole Sprouses relation. Är de ihop eller är de inte? FRIDA har svaret.

Ända sedan i våras har det spekulerats att Sprousehart gått skilda vägar. Flera amerikanska medier rapporterade att paret ska ha gjort slut tidigare i somras. Något som fick både Lili och Cole att reagera.

”Tro inte på allt ni läser på nätet ungar. Och nyhetskällor bör försöka vara lite mindre taskiga. ”Säkra källor” kan dra åt helvete”, twittrade Reinhart i samband med ryktesspridningen.

Även Cole verkade försvara deras relation genom att publicera en bild på dem ihop.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

På Coles födelsedag (den 4 augusti) hyllade Lili dessutom Cole med att dela en ny Instagram-bild på honom. Ännu ett tecken på att de inte släppt varandra.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

”Min pojkvän Cole…”

I en ny intervju med tidningen Coveteur får Lili frågan om vad hon ska klä ut sig till på Halloween, varpå hon svarar:

”Det lutar mot en karaktär. Jag kommer nog göra det ihop med min pojkvän Cole. Jag vill inte avslöja mer om det inte blir så, men det är en TV-duo.

Ja, ni läste rätt. ”Min pojkvän Cole”. Lili vill tydligt markera att Sprousehart is still going strong. Och vi hejar på! Det ska bli spännande att se vem de kommer klä ut sig till. Men vi håller tummarna för att det blir Bughead!

Läs mer:

Allt om Lili Reinharts och Cole Sprouses relation – från då till nu

25 inspirerande halloween-sminkningar av Lili Reinhart

Riverdale-fansen jublar! Vanessa Morgan har förlovat sig

Foto: TT