Liam-Payne-fifthy-shades-of-freed

Liam Payne ska vara med i den sista Fifthy Shades of Grey-filmen

I februari kommer den tredje och sista Fifthy Shades of Grey-filmen. På Instagram avslöjar nu Liam Payne att han kommer att vara med i den.

Fifthy Shades of Grey-filmerna handlar om Ana och Christian vars förhållande är komplicerat på flera sätt. Filmerna är baserade på böckerna med samma namn. I februari kommer den sista filmen som heter Fifthy Shades of Freed och nu har Liam Payne avslöjat att han kommer att vara med i filmen. Den stora frågan är bara på vilket sätt?

På Instagram har Liam lagt upp en bild på honom och Rita Ora. Under bilden har han skrivit hashtaggen #FifthyShadesOfFreed. Även Rita har lagt upp samma bild med samma hashtagg.

Rita är med i två första filmerna där hon spelar Christians syster Mia. Att hon och Liam är med på samma bild kan vara för att de båda ska vara med i filmen men det kan också vara för att de har gjort soundtracket till filmen.

Till den andra filmen gjorde Zayn och Taylor Swift soundtracket så det finns en chans att det nu blir Liam som gör det.

UPDATE: Igår la Liam ut en video på Instagram där han bekräftar att han och Rita kommer att göra soundtracket till filmen. Låten heter For You och kommer i januari. Så tyvärr verkar vi inte få se Liam i filmen utan bara höra honom.

Läs mer:
Liam Payne avslöjar vem som är hans favorit i One Direction
Liam Payne avslöjar: ”Så blir första julen med sonen Bear”
Därför valde Liam Payne och Cheryl Cole namnet Bear

Foto: IBL, Instagram